Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Medewerker Marketing en Fondsenwerving particuliere markt

Medewerker Marketing en Fondsenwerving particuliere markt

Geplaatst op
11-10-2021
Functie
Medewerker Marketing en Fondsenwerving particuliere markt
Organisation
Het Groninger Landschap / LandschappenNL
Standplaats
Haren
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.359 - €4.593 (o.b.v. fulltime)

Stichting Het Groninger Landschap zet zich met hart en ziel in voor het beschermen van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie Groningen en het vergroten van het maatschappelijk draagvlak daarvoor. Aankoop, beheer en openstelling van natuurgebieden is één van onze kerntaken en inmiddels beschermen wij ruim 8300 hectare natuur. Vanwege het vertrek van onze huidige Medewerker Marketing en Fondsenwerving zijn we op zoek naar een:

Medewerker Marketing en Fondsenwerving particuliere markt (32 uur per week)

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een klein, slagvaardig team. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer en ontwikkeling van alle online kanalen (o.a. website, social media, e-nieuwsbrief en seo/sea. Als marketeer speel je een belangrijke rol in onze wervingscampagnes, de optimale customer journey denk je uit en richt je in, tot aan de vastlegging in CRM. Je ontwikkelt plannen op het gebied van databasemarketing, waaronder de Beschermers administratie, en doet voorstellen voor inrichting en gebruik hiervan. Je stuurt op resultaten, houdt de effectiviteit bij in rapportages en deelt je bevindingen met je teamgenoten. Als fondsenwerver is de particuliere markt specifiek jouw terrein. Je onderhoudt relaties met beschermers en major donors en bouwt verder aan een gedegen netwerk. Per project zoek je naar een passende match.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

 • Onderzoeken naar kansen, knelpunten en ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving particuliere markt
 • Ontwikkelen van plannen op het gebied van fondsenwerving, waaronder giften en nalatenschappen, marketing en werving van beschermers
 • Deze plannen vertalen naar voorstellen voor activiteiten en de inzet van communicatiemiddelen (intern en extern)
 • Adviseren en ondersteunen van directie en medewerkers op het gebied van communicatie en fondsenwerving
 • Data analyseren uit de beschermers administratie en deze toepassen ten behoeve van marketing
 • Zorgdragen voor een goede afstemming van de wervingscampagnes met de beschermers administratie
 • Fungeren als aanspreekpunt op het gebied van projectcommunicatie
 • Organiseren en initiëren van de communicatie rondom projecten
 • Organiseren van activiteiten voortkomend uit projectcommunicatie, zoals openingen en bijeenkomsten  

Wie ben jij?

Je hebt een uitgesproken groen hart en een positief gevoel bij onze doelstellingen en doelgroepen. Je bent op de hoogte van de laatste online marketingtrends en weet als geen ander hoe je traffic naar de site genereert. Je hebt een goed oog voor tekst en beeld en beschikt over een creatieve pen. Je bent goed in cijfers en het maken van analyses en (doelgroep)selecties. Je bent communicatief en representatief en beweegt je gemakkelijk op verschillende niveaus.

Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld verkregen via een opleiding Marketing en Communicatie, aangevuld met Fondsenwerving
 • Kennis en praktijkervaring op het terrein van projectcommunicatie
 • Affiniteit met natuur en landschap, cultuurhistorie en duurzaamheid

Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties:

 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Organisatiecommitment
 • Organisatiesensitiviteit
 • Klantgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Mondeling en schriftelijk communiceren
 • Creativiteit

Algemeen

Het betreft eerst een arbeidsovereenkomst van een jaar, waarna bij tevredenheid van beide partijen de aanstelling wordt omgezet naar een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in functieschaal 7 met een doorloop van € 3.359,79 tot maximaal € 4.593,46 per maand bij een fulltime dienstverband. Afhankelijk van de werkervaring is inschaling in aanloopschaal 6 een mogelijkheid. De cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen is van toepassing en kan worden ingekeken via www.vbne.nl.

Heb je belangstelling en voldoe je aan het profiel?

Dan ontvangen we graag een motivatiebrief met CV via sollicitatie@groningerlandschap.nl o.v.v. Medewerker Marketing en Fondsenwerving.

Geïnteresseerden worden vriendelijk verzocht om rechtstreeks te solliciteren via bovengenoemd mailadres en geen gebruik te maken van de solliciteermogelijkheden die websites als Indeed en LinkedIn bieden.

Reageren kan t/m 31 oktober 2021. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op dinsdag 9 november 2021. De tweede ronde gesprekken vindt plaats op dinsdag 16 november 2021.

Heb je nog vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Petra van der Meer (Hoofd Publiek & Relatie) via 050-3135901.

Close