Advertentie

GivingTuesdayNL 2020

Medewerker Klanten Contactcentrum

Medewerker Klanten Contactcentrum

Geplaatst op
20-11-2020
Functie
Medewerker Klanten Contactcentrum
Organisation
ZOA
Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO
Uren
20-24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie

Over ZOA

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. Vanuit onze Christelijke identiteit schieten we hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 900 medewerkers.

ZOA is op zoek naar een: Medewerker Klant Contactcentrum (M/V)

Jouw uitdaging

De medewerker KCC is de spil én het visitekaartje van de organisatie richting particulieren. Hij/zij zorgt er voor dat de inkomende en uitgaande informatiestromen juist, tijdig en volledig worden afgehandeld. De medewerker KCC zoekt proactief contact met verbonden particulieren, zorgt voor een correcte en tijdige beantwoording van vragen, ontvangt bezoekers en zorgt dat en/of bewaakt dat (klant)processen volgens afspraak verlopen.

Jouw werkzaamheden

De Medewerker Klantcontactcentrum is, samen met de coördinator en de andere medewerkers Klantcontactcentrum, verantwoordelijk voor het realiseren van een aantal primaire doelstellingen van de afdeling.

Deze verantwoordelijkheden zijn samen te vatten in:

 • Fondswervende en relationele uitgaande telefonie;
 • Klantvriendelijke ontvangst bezoekers en inkomende telefonie;
 • Klachtafhandeling;
 • Tijdige, correcte en complete giften- en donateursadministratie;
 • Overige bijdrage aan het KCC en de afdeling.

Jouw profiel

 • Afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau;
 • Ervaring met (inkomende) vragen en klachten;
 • Ervaring met (uitgaande) fondswervende communicatie is een pré;
 • Kennis van en ervaring met het werken met SalesForce software is een pré;
 • Goede klantgerichte communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal;
 • Klantvriendelijkheid en betrokkenheid;
 • Eenduidig, accuraat en gestructureerd werken;
 • Zelfstandig werken;
 • de Christelijke visie en missie van ZOA uitdraagt. 

  Bijzondere omstandigheden

  De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd op het kantoor van ZOA Nederland in Apeldoorn.

  Interesse en je wilt solliciteren?

  Kijk op onze website voor meer informatie over ZOA (www.zoa.nl). Voor vragen over deze vacature kun je mailen naar zoa.vacatures@zoa.ngo of bellen met René Vlug via algemeen telefoonnummer 055 366 3339. Solliciteren doe je door het sollicitatieformulier op onze website in te vullen en door ook via die weg je CV en motivatiebrief te uploaden op onze website voor 10 december. Een digitaal assessment kan onderdeel zijn van onze recruitmentprocedure.

  ZOA hanteert een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit op de werkvloer. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, personen van alle nationaliteiten, culturele achtergronden, en kandidaten met een beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

  Open sollicitaties aan ZOA

  Mocht je je aangesproken voelen door deze functie (of ZOA in het algemeen) en/of de pech hebben deze vacature pas na de sluitingsdatum te ontdekken, dan nodigen we je uit een open sollicitatie aan ZOA te sturen via het betreffende sollicitatieformulier op onze website www.zoa.nl/vacature. Bij vacatures raadplegen wij eerst onze portefeuille met bekende belangstellenden.

  Close