Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Medewerker Fondsenwerving & Communicatie

Medewerker Fondsenwerving & Communicatie

Geplaatst op
13-10-2020
Functie
Medewerker Fondsenwerving & Communicatie
Organisation
Stichting Dream4Kids
Standplaats
Rosmalen
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.650 (o.b.v. 36u)

Over Dream4Kids

Zo mooi als het leven kan zijn, zo traumatisch kan het helaas ook uitpakken. In elke schoolklas zit gemiddeld wel een kind, dat een traumatische ervaring heeft meegemaakt. Dat kan het overlijden van een ouder, broer of zus zijn, maar ook een vechtscheiding of (seksueel) geweld. Dream4Kids zet zich voor hen in. 

Samen met vrijwilligers organiseren wij unieke Droomdagen voor kinderen (6 – 12 jaar) met een trauma. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Op een Droomdag wordt hun mooiste wens vervuld en staan ze even in het middelpunt van de belangstelling. Dat geeft ze moed, kracht en energie voor de toekomst. Het is vaak een doorbraak en een nieuwe start. Kinderen worden bij ons aangemeld door professionele hulpverleners zoals psychologen, kindertherapeuten en Jeugdbescherming. De Droomdag maakt onderdeel uit van het behandelplan. 

We zijn een kleine stichting met grote ambities. We dromen van een toekomst waarin we voor meer kinderen met een trauma dromen kunnen waarmaken. Onze stichting is volledig afhankelijk van tijd, sponsoring en donaties van particulieren, bedrijven en vrijwilligers. 

Wie zoeken wij?

Dream4Kids zoekt een fondsenwerver die verstand heeft van marketing en communicatie. Je bent energiek en positief, hebt doorzettingsvermogen en laat geen kans onbenut om sponsoren en donateurs aan Dream4Kids te verbinden. Je kunt ons verhaal overtuigend en sprankelend uitdragen en weet de juiste snaar te raken bij elke partij die je spreekt, of dat nu een groot bedrijf is of een enthousiaste particuliere donateur. 

Jouw kerntaak is het ontwikkelen, realiseren en uitvoeren van het wervingsplan dat zorgt voor een solide financiële basis voor Dream4Kids. Je komt aan tafel bij ondernemers en weet ook kansen bij particulieren, serviceclubs en vermogensfondsen te benutten. Je onderhoudt warme relaties en bouwt ze verder uit. Je bent een groot deel van je tijd bezig met het maken van afspraken en veel op pad in de regio Brabant en daarbuiten (uiteraard verzin je daar nu i.v.m. corona iets slims op). Je bent ambitieus in het bereiken van resultaten. 

Omdat we een klein team zijn, vervult iedereen bij ons meerdere taken. Jij bent naast fondsenwerver ook verantwoordelijk voor de externe communicatie, marketing, uitstraling en evenementen van Dream4Kids. Je hebt de regie over onze social media platforms, je laat offline en online middelen zoals flyers en brochures ontwikkelen en hebt een visie hoe Dream4Kids naar buiten treedt. Je volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en weet online mogelijkheden goed te benutten. Je bent sparringpartner van de directeur en werkt nauw samen met de andere collega’s in het team. Ervaring in het aansturen van en werken met vrijwilligers is welkom. 

Wie ben jij?

 • Je wilt bijdragen aan een mooiere wereld
 • Je bent enthousiast en hebt een sprankelende persoonlijkheid
 • Je bent leergierig en ambitieus
 • Je hebt financieel inzicht en een financiële drive
 • Je weet hoe je duurzame, structurele relaties opbouwt en uitbouwt
 • Je bent resultaatgericht
 • Netwerken en relatiemanagement is je tweede natuur
 • Je kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden en makkelijk schakelen
 • Je hebt een vlotte pen 

Wat vragen wij?

 • HBO-werk en denkniveau
 • Affiniteit met onze stichting en ons werk
 • Ervaring op het gebied van fondsenwerving c.q. de bereidheid je dit snel eigen te maken
 • Kennis en ervaring op het gebied van online en offline communicatie en marketing
 • Gedrevenheid om Dream4Kids stevig op de kaart te zetten
 • Enkele jaren werkervaring 

Wat bieden wij?

 • Een aanstelling van 32 tot 36 uur
 • Een mooie rol bij een kleine, groeiende stichting met ambitie die alles in zich heeft om uit te groeien tot een landelijke, aansprekende organisatie
 • Prettige werksfeer in een bevlogen team
 • Gelegenheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Beloning conform richtlijnen Goede Doelen Nederland
 • Salarisindicatie € 2650,- bruto per maand excl. 8% vakantiegeld (o.b.v. 36 uur)
 • 24 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur) 

Procedure

Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet in de vorm van een recent CV en jouw motivatiebrief. In je brief willen we graag lezen, welke ideeën jij hebt voor de fondsenwervingsstrategie van onze stichting en hoe jij dat zou aanpakken. Je kunt je brief sturen aan sollicitatie@dream4kids.nl.

De sluitingstermijn voor deze functie is zondag 25 oktober 2020. 

In de week van 26 t/m 30 oktober worden de binnengekomen reacties door ons beoordeeld. Kandidaten die in aanmerking komen voor een eerste gesprek krijgen hierover bericht in de week van 2 november. Aansluitend daarop worden de eerste kennismakingsgesprekken gepland. 

De eerste gespreksronde is, vanwege Covid-19, digitaal. Als de situatie het toelaat, vindt de tweede gespreksronde plaats op ons kantoor in Rosmalen. 

NB: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Meer informatie over de functie? Enthousiast geworden? Dan zien we je CV en motivatiebrief graag tegemoet. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Laura Koppenberg, directeur Dream4Kids, via laura@dream4kids.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie is het handig, als je jouw vragen mailt naar info@dream4kids.nl. Omdat we thuiswerken, kunnen we deze dan aan de juiste collega doorspelen.

Close