Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Marketing Medewerker

Marketing Medewerker

Geplaatst op
19-9-2022
Functie
Marketing Medewerker
Organisation
Liliane Fonds
Standplaats
Den Bosch
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.045 - €4.302 (o.b.v. fulltime)

Kinderen met een handicap in de armste delen van de wereld een betere toekomst geven, dat doen we samen met onze lokale partnerorganisaties én met mensen in Nederland. Het team Fondsenwerving zet zich in om donateurs te werven en betrokken te houden. Omdat particuliere donaties van groot belang zijn voor het leven van duizenden kinderen, wil het Liliane Fonds zijn team Fondsenwerving graag versterken met een:

Marketing medewerker

Het betreft een betaalde functie voor 32 uur per week (0,8 FTE).

Het Liliane Fonds staat voor een inclusieve en diverse samenleving waarin iedereen mee kan doen, ongeacht achtergronden, kenmerken en voorkeuren. Wij zijn een organisatie waarin al die verschillende collega’s worden gerespecteerd en erbij horen. Samen komen we tot de beste en mooiste resultaten.

Het Liliane Fonds zet de komende jaren in op het vergroten van de betrokkenheid, het vertrouwen en de tevredenheid van onze donateurs. Daartoe willen we gericht communiceren met onze achterban via verschillende kanalen en middelen. De marketing medewerker speelt daar een cruciale rol in.

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt marketingactiviteiten voor de particuliere markt en bewaakt de voortgang op kwaliteit, planning, budget en resultaat.
 • In samenwerking met collega’s ontwikkel je de juiste customer journeys voor diverse particuliere klantgroepen.
 • Je coördineert het direct mail programma. Je werkt hiervoor nauw samen met twee collega’s van team Communicatie en stuurt externe bureaus aan.
 • Je schakelt met interne en externe stakeholders voor tekst en beeld voor e-mail en direct mail. Je herkent kansen voor goede en effectieve content en plant nauwkeurig zodat deadlines gehaald worden.
 • Je richt diverse customer journeys in binnen het e-mailmarketing-platform.
 • Je beheert en optimaliseert de opvolging vanuit campagnes en customer journeys.
 • Je analyseert en optimaliseert het direct mail programma en de e-mailmarketing-activiteiten. Dat doe je op basis van data.

Wie ben jij?

 • Je werkt zelfstandig.
  Je neemt graag en gemakkelijk initiatief, kunt uitstekend schakelen indien zich problemen of kansen voordoen en je beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen.
 • Je werkt data gedreven.
  Je kunt cijfers uit dashboards omzetten naar inzichten en concrete acties om lopende activiteiten te verbeteren. Je snapt het belang van datakwaliteit als geen ander.
 • Je bent klantgericht.
  Je bent communicatief vaardig en kunt je inleven in de doelgroep. Je denkt vanuit de belangen en situatie van de donateur en investeert in een langetermijnrelatie met donateurs.

Ten slotte herken je jezelf in de drie kernwaarden van het Liliane Fonds: openheid, verbinding en vertrouwen.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in fondsenwerving of marketing.
 • Aantoonbare ervaring met de kanalen e-mail en direct mail. Bredere ervaring met online marketing, en/of campagnemanagement is een pre.
 • Mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in de Nederlandse taal op C1/C2-niveau en in de Engelse taal op B1/B2-niveau.
 • Je hebt affiniteit met het Liliane Fonds en onze missie; ervaring met ontwikkelingssamenwerking is een pre.

Wat biedt het Liliane Fonds?

 • Een dynamische baan in een organisatie die al 42 jaar een betere toekomst biedt aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.
 • Een gedreven team met hart voor onze missie.
 • Salariëring op basis van schaal 9 (minimaal € 3.045,- met doorgroeimogelijkheden naar maximaal € 4.302,- bruto per maand bij een fulltimedienstverband, excl. 8% vakantietoeslag) bij een tijdelijk dienstverband, met volgens beleid van het Liliane Fonds na twee jaar uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Voor een junior functie geldt een afwijkende salarisschaal.
 • Een sfeervolle werkplek in een voormalig klooster met prachtige binnentuin in het hart van ’s-Hertogenbosch op 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station.
 • Gedeeltelijk thuiswerken met thuiswerkvergoeding.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Als je belangstelling hebt en voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag je gemotiveerde sollicitatie en curriculum vitae, die je per e-mail kunt sturen aan het team HR (sollicitatie@lilianefonds.nl). Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Beau van Leeuwen, teammanager Fondsenwerving, via 073-518 94 20.

Een uitgebreid functieprofiel is op aanvraag beschikbaar.

Het Liliane Fonds hanteert een actief integriteit- en child safeguarding beleid. Alle medewerkers ondertekenen de gedragscode en zijn verplicht zich hieraan te houden. In onze gedragscode heeft de bescherming van kinderen specifieke aandacht. Alle medewerkers zijn daarnaast verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Ook doen we tijdens de sollicitatieprocedure een referentie / integriteitscheck bij twee voorgaande werkgevers of opdrachtgevers.

Meer dan 57.000 kinderen met een handicap kregen in 2021 steun van het Liliane Fonds. We brachten een verandering op gang in hun leven. Een verandering die voor de meesten het verschil betekent tussen een leven in de marge en een leven met anderen en ruimte voor ontwikkeling.

80% van alle kinderen met een handicap woont in de armste delen van de wereld. Dat is geen toeval. Armoede leidt tot handicaps, door bijvoorbeeld onvoldoende gezonde voeding, een slechte leefomgeving met gebrekkige sanitaire voorzieningen en een beperkte toegang tot gezondheidszorg. Andersom leidt een handicap tot meer armoede. Onder andere doordat ouders van kinderen met een handicap hogere kosten maken voor zorg en medicijnen en veel tijd moeten besteden aan de verzorging van hun kind en dus minder tijd hebben om te werken. En ook doordat de kinderen zelf zelden toegang hebben tot onderwijs en, op latere leeftijd, de arbeidsmarkt. Zij worden ook belemmerd door maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Zo is de vicieuze cirkel van armoede en handicaps gesloten. 

Het Liliane Fonds doorbreekt die vicieuze cirkel en verbetert de levenskwaliteit en toekomstkansen van kinderen met een handicap. We maken hun leef-, speel- en leerwereld toegankelijker en dragen bij aan een samenleving waarin ze kunnen meedoen. Dit doen we altijd samen met lokale partners, die de situatie ter plekke kennen en het netwerk hebben om deze hulp zo goed mogelijk te bieden. 

Op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch werken voor het Liliane Fonds en MIVA samen ruim 80 medewerkers in dienstverband en ruim 90 vrijwilligers. Sinds 2018 vormen Liliane Fonds en MIVA een personele unie. 

Close