Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Marketeer VriendenLoterij

Marketeer VriendenLoterij

Geplaatst op
9-5-2022
Functie
Marketeer VriendenLoterij
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

De VriendenLoterij viert en steunt wat het leven mooi maakt: van musea en monumenten tot de plaatselijke sportvereniging. Dankzij onze 1,1 miljoen deelnemers hebben wij dit jaar een bijdrage van bijna 134 miljoen euro kunnen doen aan organisaties die zich inzetten voor cultuur en welzijn in Nederland. Om dit bedrag ieder jaar weer te laten groeien zijn wij op zoek naar een vrolijke, enthousiaste, salesgedreven Marketeer.

Wat ga je doen?

Als Marketeer bij de afdeling Marketing en Partnerships van de VriendenLoterij bedenk, ontwikkel en coördineer je campagnes om deelnemers aan de Loterij te werven en te behouden. Samen met een creatief team breng je marketingplannen tot leven. Jij:

 • bedenkt campagnes en behoudsacties;
 • coördineert alle werkzaamheden en houdt de deadlines hierbij strak in de gaten;
 • bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking;
 • analyseert de resultaten van campagnes en behoudsinitiatieven;
 • werkt nauw samen met bijvoorbeeld de afdelingen IT, Communicatie en Ledenservice.

Wat heb jij in huis?

Je bent een creatieve, sales- en conversiegedreven marketeer die denkt in kansen en mogelijkheden. Verder verwachten wij dat je:

 • innovatief en flexibel bent en er altijd voor zorgt dat de klantreis van A tot Z klopt;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en niet wars bent van cijfers en analyses;
 • graag werkt in een commerciële marketingomgeving en kennis hebt van zowel offline als online kanalen;
 • en niet geheel onbelangrijk: je bent maatschappelijk betrokken en je draagt de organisaties die de VriendenLoterij steunt een warm hart toe. 

Wat bieden wij jou?

We werken in één van de meest duurzaam vernieuwde panden van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen hebben we ook nog andere aantrekkelijke – unieke – arbeidsvoorwaarden zoals:

 • jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • jouw persoonlijke VriendenLoterij VIP-KAART;
 • gratis reizen met het openbaar vervoer door heel Nederland;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden via onze Lottery Academy;
 • de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen in Loterij-tijd;
 • goede en stabiele pensioenregeling.

Wie zijn wij?

De Goede Doelen Loterijen zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn we de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging.

Zien wij je snel?

Enthousiast geworden? Kom kennismaken! Solliciteer door middel van het opsturen van je CV en motivatie t.a.v. Caroline Hetterschijt, Corporate Recruiter via www.werkendoejebij.nl. Wil je meer informatie? Caroline staat je graag te woord via 06-23788661.

Bij de Loterijen is de eerste ronde van de sollicitatieprocedure anoniem. Dit is onderdeel van onze open en inclusieve organisatie, waarin mensen gelijke kansen hebben. Jouw persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum, geslacht, eventuele foto) zijn alleen bekend bij de HR-afdeling. Zo werken we aan onze missie van een betere, rechtvaardige wereld.

De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Close