Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Donateursbelangen

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering

Geplaatst op
20-12-2021
Functie
Manager Bedrijfsvoering
Organisation
NCFS (Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting)
Standplaats
Baarn
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24-28 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
CAO Sociaal Werk

De NCFS zet zich in voor een langer en beter leven van mensen met taaislijmziekte. Mensen met CF hebben taai slijm in hun lichaam. De longen, alvleesklier en lever gaan daardoor steeds slechter functioneren. CF is (nog) niet te genezen, de gemiddelde levensverwachting van mensen met CF is 50 jaar. In Nederland hebben meer dan 1600 mensen taaislijmziekte. Wij behartigen de belangen van mensen met CF, maken lotgenotencontact mogelijk en geven informatie over CF. We initiëren, financieren en coördineren wetenschappelijk onderzoek en de Nederlandse CF Registratie. Ook zetten we projecten op om de zorg voor mensen met CF te verbeteren. Wij zijn een ambitieuze organisatie met een open, informele sfeer en gedreven en betrokken medewerkers.

Meer informatie over ons en over taaislijmziekte vind je op onze website

Taken

 • Als manager bedrijfsvoering zorg je ervoor dat alle voorwaarden er zijn zodat de mensen in de organisatie hun werk kunnen doen. Je draagt brede verantwoordelijkheid voor HRM, ICT en financiën. Daarbij adviseer je de directie en collega’s. Ook stuur je subsidieaanvragen aan.
 • Je bent als manager bedrijfsvoering tevens MT-lid, aanspreekpunt voor het audit comittee en aanspreekpunt voor de accountant.
 • Als manager bedrijfsvoering ben je de rechterhand van de directeur-bestuurder. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages, het verzorgen van de begroting en forecast. Je voert scenario-analyses uit en verzorgt de toelichting op de cijfers voor intern en extern gebruik.

Functie-eisen en profiel

 • Je bent een generalist die stuurt op expertise-ontwikkeling binnen de organisatie;
 • Je combineert de verantwoordelijkheid voor de verschillende gebieden effectief door je werk goed te organiseren en zelfstandig en planmatig te werken, ook onder druk;
 • Je zet je uitstekende communicatieve vaardigheden in voor het maken van heldere, verdiepende en in acties vertalende rapportages en mondelinge advisering en afstemming;
 • Opleiding op HBO niveau in een financiële of bedrijfskundige richting;
 • Kennis en ervaring op het gebied van HRM (arbeidsovereenkomsten, pensioenen e.d.);
 • Ervaring met Salesforce, Exact en Office 365 als beheerder is een pré;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Ons aanbod

 • Je komt te werken bij een gezellige informele organisatie die echt het verschil maakt voor mensen met taaislijmziekte.
 • In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden, dat hierna omgezet kan worden voor een contract voor onbepaalde tijd.
 • De NCFS volgt de salarisontwikkelingen van de CAO Sociaal werk en kent een goede regelingen ten aanzien van pensioen en thuiswerken.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met directeur Jacquelien Noordhoek, tel. 035-6479257 (let op, de NCFS is gesloten van 24 december 2021 tot en met 2 januari 2022). Mail je sollicitatie uiterlijk dinsdag 18 januari 2022 aan Jacquelien Noordhoek: j.noordhoek@ncfs.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 januari en dinsdag 1 februari 2022, eventuele tweede gesprekken op donderdag 3 februari 2022.

Close