Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Junior Relatiemanager

Junior Relatiemanager

Geplaatst op
22-3-2021
Functie
Junior Relatiemanager
Organisation
War Child
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
36-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.734 en €3.399 (o.b.v. 40u)

‘Een commerciële, daadkrachtige collega die kan multitasken en energie krijgt van contact’ 

Jouw Uitdaging

Krijg jij energie van nieuwe relaties aan je verbinden en deze onderhouden? Ben jij die regelaar met lef en creativiteit? En hou jij ervan om in een energiek team te werken? Dan zoeken wij jou!

Als junior relatiemanager gaat het goed onderhouden en uitbreiden van een relatienetwerk jou gemakkelijk af. Je bent hands-on, geeft zelfstandig opvolging aan aanvragen en behoudt overzicht. Onze Business Friends (MKB), vrijwilligers en de acties die door derden worden georganiseerd zijn voor War Child zeer waardevol. Met hun bijdragen steunen wij kinderen in oorlog.

Daarom zoeken wij iemand die deze relaties vol enthousiasme, met oog voor de donateur en met commercieel inzicht kan onderhouden. Je denkt samen met je collega's over kansen en mogelijkheden voor het team en pakt jouw rol daar ook in. We willen bij War Child mensen laten groeien, dus jezelf doorontwikkelen, hier en daar een fout maken en om feedback vragen vinden wij normaal.

 Je wordt onderdeel van het leukste marketing team van Nederland, en werkt veel samen met onze collega’s van Partnership & Actions (een energieke en gedreven club van twaalf collega’s met de focus op fondsenwerving). Je legt verantwoording af aan de manager van dit team.

 Jouw verantwoordelijkheden

 • Het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van relaties met bedrijven. Het gaat hierbij om het gehele proces, inclusief administratieve werkzaamheden.
 • Het coördineren en begeleiden van acties georganiseerd door derden met als doel inkomsten te werven voor War Child.
 • Aanspreekpunt voor onze vrijwillige voorlichters
 • Het aansturen van stagiaires.

Jouw Profiel

 • HBO of WO opleiding (bij voorkeur in een commerciële richting)
 • 1-3 jaar werkervaring met fondsenwerving of in een commerciële rol
 • Communicatief sterk (zowel telefonisch als face-to-face) en het talent om mensen te inspireren en overtuigen
 • Een echte teamplayer
 • Ondernemend en daadkrachtig
 • Nauwkeurig en gewend om met CRM systemen te werken
 • Je bent flexibel en in staat om overzicht te houden wanneer je met verschillende zaken bezig bent
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Je staat volledig achter de doelstellingen van War Child
 • Beschikbaar voor minimaal 36 uur per week.

Ons aanbod

 • Salaris tussen €2734 en €3399 bruto per maand o.b.v. 40 uur/week (de inschaling vindt plaats o.b.v. jaren relevante werkervaring)
 • 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis (plus 2 extra vastgestelde vrije dagen)
 • Een premievrije pensioenregeling
 • Vergoeding van je woon-werk traject kosten
 • Maandelijkse vergoeding voor mobiele telefoon van €25
 • Mogelijkheid om opleiding te volgen.

Onze Organisatie

War Child is een dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van kinderen in oorlog en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn op het niveau van de Nederlandse NGO sector. Het kantoor is gevestigd in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer. 

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Solliciteer dan uiterlijk 7 april 2021. Upload je Nederlandstalige CV (maximaal twee pagina’s) en motivatiebrief via de volgende hyperlink: 

https://www.warchild.nl/werken-voor-kinderen/junior-relatiemanager/

Vermeld alsjeblieft waar je deze vacature gevonden hebt. Sollicitaties worden op een rolling basis beoordeeld. 

Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!  

Door te solliciteren op deze vacature, verklaar je dat de verklaringen en informatie die je in je sollicitatie hebt opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Je begrijpt dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om je sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en, indien deze is al aanvaard, dit kan leiden tot sancties, zoals, maar niet uitsluitend, ontslag op staande voet. Daarnaast begrijp je dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet overleggen en dat, als je die niet kan overleggen, er geen arbeidsrelatie kan ontstaan. 

War Child is een internationale organisatie en we zijn toegewijd om een diverse en inclusieve werkgever te zijn. Wij werven onze nieuwe collega’s op basis van hun talenten, competenties en gedeelde waarden; daarbij letten we niet op de leeftijd, geslacht of gender identiteit, ras, kleur, etniciteit, geloof, cultuur, seksuele oriëntatie, fysieke beperking, etc. 

Veiligheid van kinderen en jongeren is voor War Child essentieel. War Child tolereert en accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. Bovendien vragen wij alle geselecteerde kandidaten aan te tonen dat ze op de hoogte zijn van, en zich committeren aan de minimale standaarden die van toepassing zijn in de ontwikkelings- en humanitaire context, zoals humanitaire normen en waarden, Sphere Humanitarian Charter, normen in de Humanitarian Standards Partnership, Core Humanitarian Standard, internationaal humanitair recht, de gedragscode voor het Internationale Rode Kruis en de Rode Halvemaan Beweging, en Goede Doelen (ngo’s) in rampenbestrijding en de 6 IASC basisprincipes ten aanzien van seksuele exploitatie en misbruik. 

Disclaimer

• Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen, worden in behandeling genomen.

• Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we dan helaas niet meer in behandeling.

• De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde procedure.

Close