Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Junior Recruiter

Junior Recruiter

Geplaatst op
13-1-2022
Functie
Junior Recruiter
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
20 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Word jij blij van werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s? Weet jij een creatief pad te bewandelen om de beste kandidaten in de markt te werven? Ben jij een teamplayer die uitdagingen niet uit de weg gaat en in drukke tijden het overzicht weet te behouden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Junior Recruiter!

Wat ga je doen?

Als Junior Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het aannemen van de beste medewerkers voor voornamelijk de afdeling Ledenservice van de Goede Doelen Loterijen en verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces van deze afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van selectiedagen tot aan het tekenen van de arbeidscontracten van nieuwe collega’s. Je werkt nauw samen met de collega’s van deze afdeling om de vacatures goed in te vullen en zal de vele sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten voeren. De grootste uitdaging ligt in het volume en de drukke recruitment pieken door het jaar heen voor deze afdeling. Daarnaast ondersteun je met de recruitment processen voor de andere afdelingen van de organisatie. Verder:

 • denk je goed na over wie de doelgroepen zijn en waar en hoe je de verschillende doelgroepen kunt bereiken en zorg je voor een (pro) actieve benadering;
 • ben je handig met verwerking in een ATS;
 • bedenk je creatieve wervingscampagnes en schroom jij niet om buiten de kaders te denken om de beste matches te vinden;
 • ben je een visitekaartje richting de arbeidsmarkt.

Dit heb jij in huis

Je hebt passie voor het recruitmentvak en hebt een CAN-DO-mentaliteit. Je weet elke dag met energie en enthousiasme het beste uit jezelf te halen. Jij denkt in oplossingen en gaat altijd uit van wat wél mogelijk is! Je schroomt niet om kandidaten actief te benaderen. Ook ben je inventief, creatief, flexibel en communicatief sterk waardoor je op een prettige manier met je stakeholders en kandidaten in contact bent. En verder: 

 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal twee jaar recruitmentervaring als bijvoorbeeld intercedent of in een contact center omgeving;
 • heb je ervaring met volume recruitment;
 • ben je pro actief, zelfredzaam en werk je graag in teamverband;
 • ben je organisatorisch sterk, denk je oplossingsgericht en houd je van afwisseling;
 • je bent kampioen sterke vragen stellen, dat is je tweede natuur.

De HR-afdeling

Het HR-team bestaat uit HR-advies, de Lottery Academy, HR-administratie, Recruitment en Systeem- en Procesbeheer. Gezamenlijk ondersteunen wij als business partner de strategie van de Goede Doelen Loterijen. 

Het team is verantwoordelijk voor alle zaken rondom de medewerkers van de Loterijen. De afdeling bestaat in totaal uit 14 professionals. Wij zijn een snelle, energieke afdeling met kritische professionals. We zijn enthousiast én leergierig.

Wat bieden wij?

We werken normaal gesproken in en van de meest duurzaam vernieuwde panden van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen hebben we ook nog andere aantrekkelijke – unieke – arbeidsvoorwaarden zoals:

 • jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • jouw persoonlijke VriendenLoterij VIP-KAART;
 • de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen in Loterij-tijd;
 • wekelijks (online) yoga-, bootcamp- en kickboks lessen;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden via onze Lottery Academy;
 • goede en stabiele pensioenregeling.

Wie zijn wij

De Goede Doelen Loterijen zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn we de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging.

Zien we je snel?

Enthousiast geworden? Kom kennismaken! Solliciteer door middel van het opsturen van je CV en motivatie t.a.v. Caroline Hetterschijt, Corporate Recruiter via www.werkendoejebij.nl . Wil je meer informatie? Caroline staat je graag te woord via 06-23788661.

Close