Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

IT support en werkplekbeheer

IT support en werkplekbeheer

Geplaatst op
1-9-2021
Functie
IT support en werkplekbeheer
Organisation
Compassion Nederland
Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO+/HBO
Uren
32-40 uur
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Ben jij enthousiast over IT, servicegericht en wil je graag leren? Dan is dit de baan voor jou! Wij zoeken een nieuwe medewerker binnen het ICT-team van Compassion Nederland.

Je komt te werken in een klein team met een open werksfeer. Thuiswerken is deels mogelijk en wordt goed gefaciliteerd. De functie is dynamisch en er is veel ruimte om te leren. Je ondersteunt medewerkers en vrijwilligers op het gebied van software, hardware en werkplek. De functie vraagt om een servicegerichte houding met inzicht en gevoel voor techniek. De werkzaamheden zijn veelzijdig, waarbij jouw kwaliteiten zoveel mogelijk worden ingezet met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Jij hebt als teamlid invloed op het IT-beleid van vandaag en morgen. Je wordt continu uitgenodigd om creatief mee te denken. Samen met het team kiezen we een richting voor de toekomst!

WERKZAAMHEDEN

 • mede aanspreekpunt voor support-vragen van medewerkers en vrijwilligers;
 • zoeken naar creatieve IT-oplossingen die bijdragen aan de missie van Compassion;
 • beheer en onderhoud binnen een professionele IT-omgeving;
 • meedraaien in leuke en interessante IT projecten.

JIJ

 • leeft en werkt vanuit een levende relatie met Jezus;
 • hebt een bewogen hart voor kinderen in armoede;
 • hebt een goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands & Engels;
 • kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • bent analytisch ingesteld met een passie voor techniek;
 • hands-on mentaliteit;
 • bent leergierig, flexibel en servicegericht.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij zijn een jonge, eigentijdse organisatie waarin we altijd op zoek zijn naar hoe we zoveel mogelijk mensen aan de missie van Compassion kunnen verbinden. Dit vraagt om innovatie, inspiratie, professionaliteit, expertise en gedrevenheid. Dat zoeken we ook in jou en het is de werkcultuur die je mag verwachten als je je aan ons verbindt. We werken vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid in samensturende teams. Het salaris is in overeenstemming met opleiding, ervaring en de zwaarte van de functie en is marktconform met vergelijkbare goededoelenorganisaties.

COMPASSION

Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Compassion bevrijdt kinderen uit armoede in Jezus’ naam. In 25 ontwikkelingslanden zijn 2 miljoen kinderen opgenomen in Compassionprojecten. Dit is niet mogelijk zonder de steun van sponsors wereldwijd en de inzet van de ruim 8.000 lokale kerken waar Compassion mee samenwerkt. Onze lokale medewerkers weten als geen ander wat de gevolgen van extreme armoede kunnen zijn en kennen de omgeving, de noden en de mensen. Op deze plekken krijgen kinderen gezonde voeding, gezondheidszorg en toegang tot onderwijs. Sponsorkinderen worden op alle gebieden van hun leven geholpen: fysiek, sociaal-emotioneel, cognitief en geestelijk. Ieder kind maakt kennis met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Compassion is een wereldwijde beweging die groeit. Word jij onderdeel van onze organisatie om nog meer kinderen uit armoede te bevrijden?

REACTIES

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan wat wij vragen? Graag ontvangen we dan je motivatiebrief en CV via vacatures@compassion.nl t.a.v. Marjan Coppoolse. Voor meer informatie n.a.v. deze functie of voor het opvragen van het functieprofiel kun je contact opnemen via telefoonnummer 055 – 599 44 22 of e-mail vacatures@compassion.nl. De kennismakingsgesprekken voeren we eventueel digitaal.

Close