Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

HR-medewerker

HR-medewerker

Geplaatst op
9-11-2021
Functie
HR-medewerker
Organisation
Compassion Nederland
Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO+/HBO
Uren
32
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
marktconform

Geeft het jou voldoening om je in te zetten binnen HR, zodat het werkplezier van jouw collega’s toeneemt? Ben je goed in administratieve ondersteuning van teams, het begeleiden van sollicitatieprocessen en vind je het leuk om HR-vragen te beantwoorden?  Wil jij je ook verdiepen in de cultuur van Compassion en een cultuurdrager zijn in de organisatie? Als je die uitdaging wilt aangaan, reageer dan nu!

 ‘Alles wat ik doe is erop gericht om ervoor te zorgen dat de collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We zeggen wel eens: we willen graag een werkgever zijn die in principe ‘ja’ zegt. Dat is heel fijn werken.’ Marjan, HR-medewerker

Energieke People Supporter
HR-medewerker (32 uur)

Als HR-medewerker maak je deel uit van het HR-team. Compassion hanteert het samensturingsmodel in de teams: besluiten over plannen, budgetten en taken worden door het team genomen. Samensturing vraagt om duidelijkheid en zorgvuldigheid in de communicatie en de uitvoering. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor het HR-team. Wat je doet:

 • Ondersteunende administratieve werkzaamheden rond HR;
 • Vraagbaak voor alle HR-vragen vanuit de organisatie;
 • Agenda voorbereiden voor het HR-team, notuleren en uitwerken;
 • Wervingsprocedures, inwerkprocessen en personele wijzigingen; 
 • Werkzaamheden rondom ziekmeldingen, verlof e.a.;
 • Deelname aan (tijdelijke) projecten.

Jij:

 • leeft en werkt vanuit een levende relatie met Jezus en hebt passie voor kinderen en gerechtigheid;
 • hebt een afgeronde Hbo-opleiding of MBO+ ervaring, het liefst op HR-gebied;
 • hoeft geen jarenlange ervaring te hebben, maar kunt wel laten zien dat je snel leert en groeit;
 • kunt goed luisteren en in actie komen. Je bent een mensen-mens en je bent goed in het omgaan met feedback en je kunt bovengemiddeld goed samenwerken met collega’s;
 • bent communicatief sterk, zowel mondeling als op papier;
 • vindt het prettig om mee te denken en hebt aanvullende ideeën;
 • bent organisatiesensitief en kunt organisatiebesluiten goed overbrengen;
 • handelt snel en zorgvuldig, ook onder tijdsdruk;
 • bent op de hoogte van HR wet- en regelgeving. Je vindt het leuk je hierin te verdiepen en de
  vertaalslag te maken naar Compassion;
 • hebt kennis van AFAS profit/insite of je wilt je daarin verdiepen. 

Wat wij bieden: 
Wij zijn een jonge, moderne organisatie, altijd op zoek naar hoe we zoveel mogelijk mensen aan de missie van Compassion kunnen verbinden. Daarvoor zijn innovatie, inspiratie, professionaliteit, expertise en gedrevenheid cruciaal. Die werkcultuur mag je verwachten als je je aan ons verbindt. Met jou zoeken we hoe je jouw talenten (nog meer) kunt ontdekken en inzetten. 
Het salaris is in overeenstemming met je opleiding, ervaring, zwaarte van de functie en is vergelijkbaar met andere christelijke goede doelen organisaties. 

Over Compassion 
Alles wat we doen, doen we ten dienste van kinderen in armoede. In 25 landen nemen ruim 2 miljoen kinderen deel aan Compassion-projecten. Dit is niet mogelijk zonder de steun van sponsors wereldwijd en de inzet van meer dan 8.000 lokale kerken waar Compassion mee samenwerkt. Onze lokale medewerkers weten als geen ander wat de gevolgen van extreme armoede kunnen zijn en kennen de omgeving, de noden en de mensen. Op de projecten krijgen kinderen gezonde voeding, gezondheidszorg en toegang tot onderwijs. Kinderen die worden gesponsord krijgen hulp op alle gebieden van hun leven: fysiek, sociaal-emotioneel, cognitief en spiritueel. Ieder kind maakt kennis met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Compassion Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging die groeit. Word jij onderdeel van ons team  en werk je mee om nog meer kinderen uit armoede te bevrijden? 

Reageer snel
Is deze baan je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct. We ontvangen graag je motivatiebrief en CV t.a.v. het HR-team Compassion voor 19 november 2021. Meer weten over de vacature of over de cultuur van Compassion? Bel gerust met 055 – 599 44 22 en vraag naar Marjan (we hebben er twee op HR) of e-mail: vacatures@compassion.nl

De eerste sollicitatiegesprekken zijn op donderdag 2 december 2021. De tweede ronde gesprekken wordt later ingepland.

Close