Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder

Geplaatst op
14-10-2021
Functie
Functioneel Beheerder
Organisation
Nierstichting
Standplaats
Bussum
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Min. €2.573 (o.b.v. 37,5u)

Je nieren zijn van levensbelang. Daarom strijdt de Nierstichting voor nierpatiënten en gezonde nieren.  Wij helpen je om je nieren gezond te houden. Met oplossingen om nierschade te voorkomen. En als je nieren ermee stoppen, doen wij er alles aan om het leven met nierziekte draaglijker te maken. We strijden onvermoeibaar door voor een betere behandeling, meer succesvolle transplantaties en de genezing van nierziekte. Ook investeren we fors in innovatie en onderzoek. Zodat iedereen met een nierziekte zijn leven terugkrijgt. Dat doen we samen met anderen. Uit liefde voor het leven. Want: je nieren zijn je leven. Jouw leven.

Dynamische organisatie

Bij de Nierstichting kom je in een dynamische organisatie terecht. We blijven onszelf continu verbeteren en verder professionaliseren, mede om ons aan te passen aan de snel veranderende omgeving. De samen met de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) ontwikkelde KOERS is hierbij onze leidraad voor de komende jaren. De kernonderdelen impact realiseren, wendbaar zijn, behoeften verkennen, samen werken en continu leren staan in onze KOERS centraal

Taken

We zoeken per direct een Functioneel Beheerder Office 365 en Werkplekbeheer.
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering (24 collega’s) die bestaat uit de teams Financiën & Facilitair, ICT, Service & Administratie, Directiesecretariaat. We zetten ons in voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering die ondersteunend is aan de activiteiten binnen de afdelingen Zorg & Innovatie en Marketing & Communicatie. Als lid van deze bevlogen afdeling krijgt je de kans om je vanuit je expertise in te zetten voor het ‘goede doel’ en écht verschil te maken voor nierpatiënten. Je wordt in de uitvoering van deze rol ondersteund en aangestuurd door de Informatiemanager.

Dit ga je doen als Functioneel Beheerder Office 365 & Werkplekbeheer:

 • Samen met de externe Servicedesk los je klantgericht tickets op, wanneer nodig handel je ook eerste lijn meldingen af;
 • Je beheert ICT hardware (laptops, dockings, schermen etc.) binnen onze organisatie en zorgt ervoor dat medewerkers de juiste hardware in bruikleen hebben om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren;
 • Je traint en ondersteunt medewerkers in gebruik Office 365 en andere applicaties zoals LastPass, Officebooking, MFA & VPN;
 • Je beheert de koppelingen in ons applicatielandschap op het gebied van Office365, bijvoorbeeld ons datawarehouse voor Power BI rapportages;
 • Je beheert de werkplekken op kantoor en zorgt ervoor dat medewerkers geholpen worden bij ICT problemen op kantoor en thuis.
 • Je doet proactief voorstellen voor veranderingen en optimalisaties binnen genoemde aandachtsgebieden en onderzoekt in hoeverre de huidige processen en werkwijzen aansluiten op KOERS en welke veranderingen nodig zijn om flexibel mee te kunnen bewegen met de ontwikkeling waarin de organisatie zich bevindt.
 • Je werkt bij de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten nauw samen met je interne collega’s in de organisatie, met collega’s van de NVN en met externe professionals.

Deze vacature is echt iets voor jou want jij:

 • Bent klantgericht, behulpzaam, gedreven, positief en toegankelijke teamspeler.
 • Hebt een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit en bent een harde en leergierige werker. Je bent in staat om je in een korte periode ‘in te vreten’ in een specifiek proces.
 • Hebt het vermogen om complexe ICT problemen begrijpelijk en toegankelijk te maken.
 • Hebt affiniteit met de missie van onze organisatie en/of de goede doelen sector en vindt het belangrijk een relevante maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

Dit breng je mee:

 • Je hebt over een HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld studie Informatiekunde, ICT & Business of Informatica);
 • Je hebt kennis en ervaring met Office 365 applicaties, je voelt je als een vis in het water met Sharepoint, Exchange (Outlook), Teams, Power BI (pré) en Excel;
 • Je beschikt over kennis en ervaring met het achterhalen van behoeften van medewerkers t.b.v. verbeteringen in het ICT landschap (bijv. het inrichten van een Power BI rapport);
 • Je hebt kennis en ervaring met Azure en Intune (pré);
 • Je hebt kennis en ervaring met Scrum, ITIL en/of BISL (pré);
 • Je beschikt over enkele jaren ervaringen met het werken met SQL-databases (pré).

Dit bieden wij je:

 • Een veelzijdige baan met leuke collega’s en (team)uitjes bij een ambitieuze, professionele en mensgerichte organisatie.
 • Prima arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie voor 1 jaar. Afhankelijk van de ontwikkeling van de organisatie wordt besloten over invulling van de functie na dit eerste jaar.
 • Een marktconform bruto maandsalaris dat afhankelijk van je ervaring en bij een fulltime aanstelling (37,5 uur) minimaal 2.573 euro per maand bedraagt.
 • We nemen jouw persoonlijke ontwikkeling serieus. We zorgen voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf continu te ontwikkelen.
 • Informele werksfeer en prima teamspirit, waarin we altijd bereid zijn om elkaar te helpen.

Informeren en solliciteren

Ben jij geknipt voor deze veelzijdige en dynamische functie en wil jij ook alles op alles zetten voor een beter leven voor nierpatiënten? Mail dan je motivatiebrief en CV vóór 8 november a.s. naar pz@nierstichting.nl, t.a.v. de Informatiemanager, Jarno Valster, o.v.v. ‘vacature Functioneel Beheerder’. Beschrijf in je motivatiebrief waarom jij aan dit profiel denkt te voldoen en waaruit blijkt wie je bent en wat jouw toegevoegde waarde is voor de Nierstichting. Wij vragen als onderdeel van de sollicitatieprocedure een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). Het ontvangen van een VOG wordt opgenomen als ontbindende factor in de arbeidsovereenkomst. Voor vragen kun je contact opnemen met de Informatiemanager (Jarno Valster) via jarnovalster@nierstichting.nl of telefonisch via 035 – 697 80 00. Kijk voor meer informatie over de Nierstichting op www.nierstichting.nl.

Acquisitie op deze advertentie is niet gewenst.

Close