Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Fondsenwerver Particulieren & Kerken

Fondsenwerver Particulieren & Kerken

Geplaatst op
16-11-2021
Functie
Fondsenwerver Particulieren & Kerken
Organisation
Timon
Standplaats
Zeist
Opleidingsniveau
HBO
Uren
28-32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Enthousiast om aan de slag te gaan binnen de jeugdhulp? Dol op data, creatief in conceptvorming en warm in de relatie? Met die kwaliteiten draag jij bij aan de doorontwikkeling van onze fondsenwervingsactiviteiten, zodat we extra stappen kunnen zetten voor onze kwetsbare jongeren en gezinnen!  

Analytisch, creatief, in contact 

Als Fondsenwerver Particulieren & Kerken zorg je ervoor dat elk contactmoment met onze relaties hen inspireert om het werk van Timon mogelijk te maken. Zowel het bedenken, uitvoeren en analyseren van een nieuwe fondsenwervende strategie voor particuliere en kerkelijke donateurs is bij jou in goede handen. Je hebt daarbij aandacht voor de huidige achterban én gaat op zoek naar nieuwe giftgevers. Je bent van nature doelgroepgericht en weet (potentiële) gevers op een data gedreven manier effectief te benaderen met giftverzoeken. Je legt makkelijk contact met mensen en communiceert op een manier die passend is bij de verschillende doelgroepen. Je werkt daarbij samen met de collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie, team Fondsenwerving & Relatiebeheer en externe partijen, rondom het uitvoeren van online en offline campagnes. 

Dit ga je doen 

De rol van Fondsenwerver Particulieren & Kerken is nieuw binnen Timon en dat past perfect bij jou. Je krijgt energie het werken op een plek waar nog volop ruimte is voor ontwikkeling en bent daarin pro-actief en signaleert kansen. Met jouw betrokkenheid bij de giftgevers én het werk van Timon creëer je nieuwe mogelijkheden voor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen. Daarom doe je ertoe bij Timon. Je gaat aan de slag door:  

 • je te verdiepen in (potentiële) gevers zodat onze propositie harten raakt en mensen in beweging zet. Je maakt daarbij gebruik van recent onderzoek onder onze achterban.
 • het bedenken en uitvoeren van een resultaatgerichte upgradestrategie en ontwikkelen en uitvoeren van bijbehorende donor journeys voor diverse doelgroepen in onze achterban.
 • het creatief benaderen van nieuwe doelgroepen met de missie van Timon en oproep om ons werk te ondersteunen. Je bedenkt hiervoor nieuwe concepten en campagnes.
 • het analyseren en evalueren van de fondswervingsactiviteiten en het opstellen van financiële en inhoudelijke rapportages.

“Bij Timon werken mensen vanuit hun hart om samen met anderen het verschil te maken in het leven van kwetsbare gezinnen. En het is een organisatie waar je alle kans hebt om je talenten in te zetten. Daarom werk ik bij Timon.” – Aline, Senior Fondsenwerver 

Jouw werk doet ertoe! 

Je werkt op de afdeling Marketing en Communicatie in het team Fondsenwerving en Relatiebeheer, samen met de senior fondsenwerver, medewerker fondsenwerving en secretarieel medewerker relatiebeheer. Je werkt onder leiding van de manager Marketing en Communicatie en krijgt inhoudelijke begeleiding bij je werkzaamheden vanuit de Senior Fondsenwerver. In totaal werken op de afdeling Marketing en Communicatie 10 collega’s met elk hun eigen specialisme.

Dit vragen we van je 

Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw warme persoonlijkheid, strategische visie gecombineerd met een hands-on mentaliteit. Met jouw talent, voeg jij als Fondsenwerver Particulieren & Kerken waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee: 

 • HBO werk- en denkniveau, met sterk analytisch en strategisch inzicht.
 • De drive om van een nieuwe uitdagende functie een succes te maken.
 • Een aantal jaar ervaring op het gebied van fondsenwerving binnen de particuliere markt.
 • Aantoonbaar succesvol in het opzetten, uitvoeren en analyseren van creatieve DM / TM / EM campagnes.
 • Kennis en ervaring met Salesforce.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Dit bieden wij 

Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega’s? Bij Timon kan het als Fondsenwerver Particulieren & Kerken. Daarnaast is er bij Timon ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op: 

 • Een bruto maandsalaris volgens de cao Jeugdzorg, inschaling afhankelijk van je kennis en ervaring.  
 • Een jaarcontract. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband. 
 • 25 vakantiedagen. 
 • 8% vakantiegeld. 
 • Thuiswerkvergoeding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris. 
 • Werken in een gezellig en betrokken team met een open sfeer.

Wij zijn Timon 

Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 650 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.  

Jij @ Timon? 

Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor Fondsenwerving Particulieren & Kerken. Wees er snel bij want de vacature staat open tot en met 30 novemeber sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 december.

Solliciteer via deze link.

Close