Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Fondsenwerver Loyaliteit

Fondsenwerver Loyaliteit

Geplaatst op
14-6-2022
Functie
Fondsenwerver Loyaliteit
Organisation
Amref Flying Doctors
Standplaats
Leiden
Opleidingsniveau
HBO
Uren
30-37,5u p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. We zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie, we voeren programma’s uit in 35 Afrikaanse landen, waarmee we jaarlijks 10 miljoen mensen bereiken. Van onze 11 fondsenwervende kantoren in Europa en Noord-Amerika, is Nederland een van de grootste. We gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. We bestaan al sinds 1957 en sindsdien leiden we zorgpersoneel in Afrika op en zorgen we voor goede medische voorzieningen, basiszorg en voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Ben jij een creatieve, datagedreven fondsenwerver die mensen betrokken houdt bij onze mooie missie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team Particuliere Fondsenwerving is verantwoordelijk voor het werven en behouden van particuliere donateurs. In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Fondsenwerver Loyaliteit m/v/x

(4-5 dagen per week, 30-37,5 uren per week)

Wat ga je doen?

Als fondsenwerver Loyaliteit ben jij verantwoordelijk voor het betrokken houden van onze donateurs bij ons werk. Je ontwikkelt en implementeert de loyaliteitsstrategie met bijbehorende segmentaties en cross channel donorjourneys. Een belangrijk onderdeel hiervan is ons Direct Mail programma. Het is aan jou om deze uit te voeren en te verbeteren waar mogelijk. Het opzetten en uitvoeren van een middle donor programma behoort ook tot jouw veelzijdige takenpakket. Op basis van data bekijk en bepaal jij wat er beter kan om tot het beste resultaat te komen. Je zal hierbij veel samenwerken met collega’s binnen de afdelingen Communicatie, Online Marketing en Particuliere Fondsenwerving en ook met externe bureaus.

Wat breng je mee?

 • Je bent een zelfstandige en initiatiefrijke marketing- en/of communicatieprofessional met minimaal een relevante afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van particuliere fondsenwerving en/of Direct Mail;
 • Je hebt analytische vaardigheden en kan projectmatig werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Je weet je goed te verplaatsen in verschillende doelgroepen en je boodschap daarop aan te passen;
 • Je hebt ervaring met donor journeys;
 • Je bent een teamspeler met een prettige overtuigingskracht.
 • Je hebt affiniteit met ontwikkelingssamenwerking.

Wat bieden wij je?

 • Een belangrijke missie: meewerken aan een gezond en sterk Afrika! Jij draagt bij aan positieve veranderingen in de wereld.
 • Een internationale organisatie met als standplaats Leiden, waar we flexibel en hybride werken.
 • Een team van zo’n zestig collega’s in Nederland waarmee je samenwerkt in een ongedwongen en professionele werksfeer en waarin je zelfstandig kan opereren.
 • Contacten met buitenlandse collega’s, zowel op het gebied van fondsenwerving als met onze Afrikaanse collega’s die betrokken zijn bij de uitvoering van de programma’s.
 • Arbeidsvoorwaarden die passen bij de goededoelensector (incl. premievrij pensioen).
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de periode van één jaar met daarna de intentie tot verlenging.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en CV (in Word- of PDF-document) uiterlijk 3 juli 2022 naar sollicitaties@amref.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Adriette Maas, Manager Private Fundraising van Amref Flying Doctors via adriette.maas@amref.nl. Je kunt ook kijken op www.amref.nl. Voor meer informatie over de procedure neem je contact op met Greetje Clymans, HR Officer, Greetje.Clymans@amref.nl.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. In de laatste fase van selectieprocedure vragen we aan kandidaten om twee referentie op te geven. De vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid zal de voorkeur uitgaan naar een interne kandidaat. Wij vragen van alle medewerkers bereidheid tot naleving van onze gedragscode.

Onze maatschappij is kleurrijk en Amref Flying Doctors Nederland wil dat ook zijn.
We willen daarom LHBTIQA+ personen, mensen met een multiculturele achtergrond, een (fysieke) beperking of op andere wijze afstand tot de arbeidsmarkt in het bijzonder, aanmoedigen om te solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Close