Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ervaren Online Marketeer

Ervaren Online Marketeer

Geplaatst op
23-6-2022
Functie
Ervaren Online Marketeer
Organisation
Alzheimer Nederland
Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-38 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.308 - €4.973 (o.b.v. 38u)

Ben jij een gedreven online marketeer die kansen ziet en deze in succes weet om te zetten? En wil je:

 • Werken bij één van de beste werkgevers van Nederland: Best Workplace 2022?
 • Veel ruimte krijgen om kansen te zien en te benutten?
 • Jezelf blijven ontwikkelen én excelleren vanaf een flexibele werkplek afwisselend thuis en op kantoor?

Kom dan bij ons werken en bouw mee aan een toekomst zonder dementie!

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Wij werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied. Met 110 ambitieuze, bevlogen medewerkers en duizenden vrijwilligers verspreid over het land zorgen we er samen voor dat Alzheimer Nederland blijft groeien!

Het team

Je maakt deel uit van team ‘Online marketing en Customer experience’, met daarin vijf online specialisten, die als aandachtsgebieden advertising, CRO, e-mailmarketing en campagnemanagement hebben. Vanuit jouw rol schakel je daarnaast veel met collega's uit de hele organisatie, zoals fondsenwerving/marketing, (online) communicatie, data intelligence en met externe bureaus.

Jouw rol

Als datagedreven online marketeer help jij ons onze ambitieuze doelen te behalen. Je bent onderdeel van of de trekker van een aantal multidisciplinaire campagne- of projectteams (met daarin collega’s van bijvoorbeeld fondsenwerving, data intelligence en communicatie). Ook ben je eerste aanspreekpunt voor een of meer (fondsenwervende) teams voor online marketing advies. 

Je denkt op strategisch en tactisch niveau mee over de plannen en doelen. Daarbij houd je zowel klantbelang als organisatiebelang voor ogen en weet je deze twee goed te combineren. Vervolgens zorg je voor realisatie van de online adviezen en plannen. Dat doe je deels zelf en deels met behulp van je collega’s in het online marketing team (zoals onze advertising-, CRO- en e-mailmarketing- specialisten). Je werkt doelgericht en planmatig en weet de juiste mensen te betrekken en activeren.

Daarnaast zijn er verschillende uitdagende projecten waar je je tanden in kunt zetten, zoals de e-mailstrategie (waarin we steeds meer toewerken naar personalisatie), user experience en/of customer journeys. 

Wij zijn continu aan het verbeteren, jouw inbreng is daarin zeer welkom!

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wij zelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen (‘Great Place to Work 2022’)! En verder:

 • Een jaarcontract voor 32 - 38 uur per week (met uitzicht op verlenging/ vaste aanstelling)
 • 25 vakantiedagen, op basis van een 38-urige werkweek, met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen.
 • Een goed salaris tussen de €3.308,- en maximaal €4.973,- bruto per maand op basis van 38 uur per week. 
 • Een bruisende, goed toegankelijke werkplek, pal naast het NS-station in Amersfoort!

Dus ben jij iemand die:

 • zowel uitvoerend als strategisch ervaren is op online marketing gebied?
 • sterke coördinerende en analytische vaardigheden heeft?
 • beschikt over goede projectmanagement vaardigheden?
 • minimaal 5 jaar ervaring heeft als online marketeer?
 • over hbo-niveau of hoger beschikt?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Wil jij ook bijdragen aan een toekomst zonder dementie?

Stuur dan voor 23 augustus een mailtje met je cv + motivatie(brief) naar Wietske Boesveld (HR-adviseur) via vacatures@alzheimer-nederland.nl waarin je aangeeft dat je interesse hebt en:

 • Waarom jij graag bij ons wilt werken.
 • Een link naar je profiel op LinkedIn met je toestemming dat we daar alvast op gaan kijken om een eerste indruk van je te krijgen.

Let op: de sollicitatieprocedure zal eind augustus plaatsvinden maar in verband met de vakantieperiode wordt de vacature nu al opengezet.

We schakelen snel én vinden het belangrijk dat we allebei de juiste afweging maken. Daarom houden wij twee gesprekrondes, zodat je met meerdere collega’s en leidinggevenden kennis kunt maken. Natuurlijk hopen we je aan het einde van gesprekken bij ons te kunnen verwelkomen.

Toch nog eerst even wat meer informatie? Bel of mail dan Elsien Struif, teamleider Online marketing & Customer experience. Je kunt haar bereiken via e.struif@alzheimer-nederland.nl of 06 53 48 52 80.

Close