Advertentie

Advertentie

Advertentie

Ervaren Fondsenwerver

Ervaren Fondsenwerver

Geplaatst op
10-9-2020
Functie
Ervaren Fondsenwerver
Organisation
Vrienden van de Olifant
Standplaats
Hoofddorp
Opleidingsniveau
Uren
Fulltime
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
In overleg

Wie zijn wij? 

Alle voorbereidingen voor de Wereld van de Olifant worden gerealiseerd door de beschermingsorganisatie Vrienden van de Olifant. Het te realiseren gebouw omvat een museumgedeelte, een educatief gedeelte en beschermingsprojecten op de bovenverdieping. Op de begane grond zijn een evenementenruimte (die door de week voor vergaderingen en presentaties gebruikt wordt), een filmzaal/theater, een virtuele safari, een tropische tuin en een winkeltje gesitueerd.  

Werkzaamheden 

Voor de realisatie van het gebouw en de inrichting is veel geld nodig. Er zullen veel aanvragen gedaan moeten worden bij de Europese Instanties, bij de Nederlandse overheid, bij de Provincie, bij de Gemeente Haarlemmermeer, bij fondsenverstrekkende stichtingen, vermogensfondsen, loterijen enz. De aanvragen moeten op tijd gedaan worden, aan de juiste persoon gericht en tot de puntjes uitgewerkt zijn. Ervaring met fondsenwerving is dus onontbeerlijk. 

Wat verwachten wij van jou? 

Op de eerste plaats: dat je een band hebt met olifanten. Zonder die band is het moeilijker om de mensen die je nodig hebt te kunnen overtuigen. We verwachten dat je de fondsverstrekkers kan overtuigen van het nut en de noodzaak van het gebouw en de activiteiten. Het is noodzakelijk dat je de weg weet binnen de fondsenverstrekkende instanties en weet wie je daar moet hebben, hoe je de aanvraag moet indienen om deze op korte termijn toegekend te krijgen.  

Hoeveel uur per week? 

De werktijden, het aantal uren en het salaris worden in onderling overleg overeengekomen.  

Meer informatie 

Voor meer informatie over de Wereld van de Olifant, de functie en het maken van een afspraak kun je een e-mail sturen naar Rob Faber op: secretariaat@olifanten.org

Close