Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Directeur (m/v)

Directeur (m/v)

Geplaatst op
5-10-2020
Functie
Directeur (m/v)
Organisation
Stichting Apollos
Standplaats
Vanuit huis
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
8-16 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€1.000 bruto per maand

Stichting Apollos groeit en is daarom op zoek naar een ondernemende  

Directeur M/V voor 8-16 uur per week (met uitzicht op meer)

Wij zoeken een directeur die: 

  • in staat is groei te realiseren door het werven van inkomsten en het opbouwen van een solide organisatie;
  • hart heeft voor armen en verdrukten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika;
  • zelfstandig kan werken en leiding kan geven;
  • In staat is strategie en uitvoering te combineren.

Over Stichting Apollos

Stichting Apollos is gericht op het transformeren van lokale samenlevingen. Ons doel is dat lokale gemeenschappen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika zelf initiatieven ontwikkelen die een verbetering tot stand brengen. Dat betekent: ontwikkeling voor en door de eigen gemeenschap. Wij geven mensen geen vis, we geven ze zelfs geen hengel, maar we helpen hen te gaan zien wat de lokale behoeften zijn en wat zij daar zelf aan kunnen veranderen. Onze aanpak is gebaseerd op Bijbelse principes. 

Over de functie

Voor de beoogde groei is het nodig dat de naamsbekendheid en inkomsten groeien. Belangrijk onderdeel van de functie is fondsenwerving en uitbreiding van capaciteit. De functie is gericht op het werk in Nederland. Een werkreis naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika kan tot de werkzaamheden behoren. De directeur werkt vanuit een eigen werkplek. 

De ideale kandidaat is actief kerkelijk meelevend en is bekend met de kerkelijke kaart in Nederland. De nieuwe directeur is ondernemend, houdt van netwerken, is gesprekspartner op verschillende niveaus, werkt resultaatgericht en kan leiding geven. 

Vergoeding

Voor de functie is een salaris beschikbaar van ongeveer 1.000 euro bruto per maand. Voor het overige benodigde salaris kan eventueel worden voorzien in de vorm van het opzetten van een vriendenkring. Er is binnen de stichting ervaring aanwezig over hoe dit opgezet kan worden. 

Reageren

Herkent u zich in onze missie en beschikt u over de gewenste functie-eisen, dan zien wij uw CV en korte motivatiebrief graag voor 24 oktober tegemoet via info@apollos.nl Meer informatie over de stichting Apollos en een uitgebreider functieprofiel kunt u vinden op www.apollos.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met John Boekhout via boekhout@apollos.nl of via 0318-507033.

Close