Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Database Marketeer

Database Marketeer

Geplaatst op
27-10-2021
Functie
Database Marketeer
Organisation
Alzheimer Nederland
Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-38 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€ 2.965 - €4.350 (o.b.v. 38u)

Database Marketeer 32 – 38 uur  

Ben jij een gedreven Database Marketeer en neem je graag het initiatief?

En wil je:

 • Je breed kunnen inzetten als database marketeer?
 • Grote maatschappelijke impact maken met jouw werk?
 • Ruimte krijgen: zowel om ideeën uit te voeren als om jezelf te blijven ontwikkelen?

Kom dan bij ons werken en bouw mee aan een toekomst zonder dementie.

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met mensen met dementie, mantelzorgers, duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten werken wij aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied.

Het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort is onze thuisbasis. Daar werken we met zo’n 100 bevlogen medewerkers, samen met vele duizenden vrijwilligers verdeeld over het land.

Jouw rol

Als Database Marketeer ga je aan de slag in het team Data Intelligence. Samen met vier andere data geeks vorm je een ambitieus en slagvaardig team, dat de gehele organisatie advies en richting geeft in de kansen en mogelijkheden van slim data gebruik.

Jij weet als geen ander dat onze data-analyses goud waard zijn. De belangrijkste uitdaging is dan ook om deze nieuwe inzichten om te zetten in acties met grote betekenisvolle impact. Dat doe je samen met andere experts, bijv. op het gebied van content en/of kanalen.

De analyses en selecties maken we toevallig met Invenna en de dashboards in Power BI, maar ervaring in het schrijven (en automatiseren) van logica in een andere tool is prima! Belangrijk is dat je hoofd van bijzaken kunt onderscheiden en met veel plezier de data-uitdagingen aangaat. Daarnaast ben je iemand die graag het initiatief neemt. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wij zelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen. Daarmee hebben we in 2020 de award voor Best Workplace gewonnen!

En verder:

 • Een contract voor een jaar, voor 38 uur, met uitzicht op een vast contract. 
 • Een goed salaris tussen de € 2.965,- en maximaal € 4.350,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.
 • Mogelijkheid tot flexibel werken.
 • 25 vakantiedagen, op basis van een 38-urige werkweek, met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen.
 • Een platte organisatie, met korte lijnen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een bruisende kantoorwerkplek, pal naast het NS-station in Amersfoort, afgewisseld met thuis werken (met goede voorzieningen).

Dus ben jij iemand die:

 • Nieuwsgierig is?
 • Zelf initiatief neemt?
 • Relevante opleiding op minimaal hbo-niveau heeft afgerond?
 • Enkele jaren ervaring als Database Marketeer heeft?
 • Een aanpakker is?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Wat kun je van ons verwachten?

Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar Karin Bradley vóór 19 November 2021 (interim HR) via vacatures@alzheimer-nederland.nl waarin je aangeeft dat je interesse hebt en:

 • Waarom jij graag bij ons wilt werken.
 • Een link naar je profiel op LinkedIn met je toestemming dat we daar alvast op gaan kijken om een eerste indruk van je te krijgen.

We schakelen snel én vinden het tegelijkertijd ook belangrijk dat we allebei de juiste afweging maken. Daarom sowieso twee gesprekken, zodat je met meerdere collega’s en leidinggevenden kennis kunt maken. In het arbeidsvoorwaardengesprek zetten we vervolgens de puntjes op de i. Natuurlijk hopen we je aan het einde van dat gesprek bij ons te kunnen verwelkomen.

Toch nog eerst even wat meer informatie? Bel of mail dan je toekomstig leidinggevende Wessel Gal, teamleider Data Intelligence. Je kunt hem bereiken via: w.gal@alzheimer-nederland.nl of 06-42381917

Close