Advertentie

GivingTuesdayNL 2020

Coördinator Fondsenwerving

Coördinator Fondsenwerving

Geplaatst op
2-11-2020
Functie
Coördinator Fondsenwerving
Organisation
Villa Joep
Standplaats
Vanuit huis
Opleidingsniveau
Uren
2-4 uur p/w
Soort
Vrijwillig
Salarisindicatie
-

De afdeling fondsenwerving van Villa Joep is verantwoordelijk voor het werven en behouden van donateurs, het vinden van zakelijke sponsoren en het coördineren van particuliere acties, waardoor structurele inkomsten worden gegenereerd om bij te dragen om het doel van Villa Joep te kunnen realiseren. Voor de afdeling fondsenwerving zijn wij op zoek naar een 

Coördinator Fondsenwerving (vrijwilligersfunctie)

Wat ga je doen?

Als coördinator Fondsenwerving ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:   

 • Het initiëren en ondersteunen van regionale en landelijke acties en zorgdragen voor opvolging.
 • Het optreden als ambassadeur door bijvoorbeeld het in ontvangst nemen van cheques en aanwezig zijn bij acties.
 • Meewerken aan de naamsbekendheid/zichtbaarheid van Villa Joep binnen de particuliere markt.
 • Het ontplooien van fondsenwervende activiteiten zoals het werven van verkooppunten voor de Villa Joep Olifant.
 • Het onderhouden van de contacten met doelgroepen (bijv. serviceclubs, ondernemers, scholen, ouders).
 • Het fungeren als ogen en oren naar de Villa Joep organisatie.

 Wat breng je mee?

 • Een enthousiaste en representatieve persoonlijkheid.
 • Goed in organiseren en coördineren.
 • Initiatiefrijk en een echte netwerker.
 • Sociaal vaardig en in staat is met enthousiasme het verhaal van Villa Joep uit te dragen.
 • Gemiddeld 2 tot 4 uur per week beschikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?

Villa Joep is een professionele, robuuste en transparante organisatie met ongeveer 40 vrijwilligers. Je kunt op ondersteuning rekenen voordat je zelfstandig te werk gaat in de functie van coördinator Fondsenwerving. Als vrijwilliger heb je een aanvullende verzekering tijdens je werk voor Villa Joep. Villa Joep beschikt niet over een kantoor. De werkzaamheden doe je voornamelijk vanuit huis in de online Villa Joep omgeving. Daarnaast organiseert Villa Joep ieder kwartaal een bijeenkomst om elkaar te treffen en de laatste ontwikkelingen en ervaringen te delen. Ook heb je regelmatig overleg met je eigen team. 

Waarom vrijwilliger bij Villa Joep?

Als vrijwilliger bij Villa Joep kan jij je talenten inzetten om een bijdrage te leveren aan de droom van Villa Joep. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je collega-vrijwilligers. Je maakt als vrijwilliger deel uit van een gedreven en gezellig team. Je ontmoet nieuwe mensen en leert nieuwe dingen. Vrijwilligerswerk geeft voldoening en is daarnaast leuk om te doen. 

Word jij onze nieuwe collega-vrijwilliger?

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar de afdeling Personeel & Organisatie van Villa Joep via personeel@villajoep.nl. Voor meer informatie over deze functie kan je vrijblijvend contact opnemen met Maurice Boogerd, mauriceboogerd@villajoep.nl.

Over Villa Joep!

Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schrikbarend laag. Daarmee is neuroblastoom één van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Dat blijkt ook uit de cijfers: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. 

Daar wil Villa Joep verandering in brengen! Wij zijn de inspirator en aanjager van activiteiten die geld opleveren dat volledig besteed wordt aan onderzoek wat moet leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom. Als invloedrijke spin-in-het-web verbinden wij families, behandelaars en onderzoekers om er gezamenlijk alles aan te doen om uiteindelijk neuroblastoom te verslaan. 

Villa Joep bestaat volledig uit vrijwilligers. Zij zijn vaak vanuit het verlengde van hun beroep betrokken. Dat past bij Villa Joep als professionele vrijwilligersorganisatie. Ongeveer de helft van onze vrijwilligers heeft zelf in de nabije omgeving te maken gehad met een kindje met neuroblastoom. 

Villa Joep heeft een bestuur dat bestaat uit vier onbezoldigde leden, elk met een eigen taakgebied. Binnen onze stichting kennen we de volgende afdelingen: 

 • Fondsenwerving 
 • Onderzoek 
 • Families 
 • Marketing & Communicatie 
 • Personeel & Organisatie 
 • Middelen (Financiën & ICT) 

Bezoek voor meer informatie onze website www.villajoep.nl.  

Als vrijwilliger kan ook jíj een bijdrage leveren aan het onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker!

Close