Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Coordinator Deelnemer Specialisten Ledenservice

Coordinator Deelnemer Specialisten Ledenservice

Geplaatst op
14-10-2021
Functie
Coordinator Deelnemer Specialisten Ledenservice
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Salarisindicatie
Marktconform

Omschrijf jij jezelf als een resultaatgericht persoon en vind je het leuk om in iedereen het beste naar boven te halen? Werk je graag met mensen en draai jij je hand niet om voor het geven van constructieve feedback? Dan is de vacature voor Coördinator Deelnemer Specialisten op de afdeling Ledenservice!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van ongeveer 25 Deelnemer Specialisten die direct in contact staan met onze deelnemers. Dit doe je zowel 1-op-1 als in teamverband. Je zorgt dat de kwaliteit van hun werk op pijl is zodat de vastgestelde KPI’s behaald worden. Om dit voor elkaar te krijgen weet je jouw team te motiveren en weet je de gemaakte afspraken secuur vast te leggen. Je bent constant op de hoogte van wat er speelt in jouw team en schakelt daarnaast ook veel met de andere teamleiders en collega’s van de afdeling Ledenservice. 

Dit heb jij in huis

In deze functie is het van belang dat je een teambuilder bent. Daarnaast verleen je graag service en ben je hierin flexibel. Dit bereik je door jouw proactieve houding. Dit alles doe je met enthousiasme en een hoge mate van betrokkenheid. Je kan snel schakelen en draait je handen niet om voor het geven van feedback. En verder:

 • Heb je minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie.
 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau;
 • Heb jij een hands-on mentaliteit;
 • Ben je besluitvaardig;
 • Weet je collega’s te prikkelen en motiveren;
 • Je doet er alles aan om de KPI’s met jouw team te behalen;
 • Ben je toegankelijk voor jouw collega’s;
 • Werk je planmatig en doelgericht, ook in hectische omstandigheden;
 • Ben je secuur in je administratieve werkzaamheden;
 • Kent de Nederlandse taal geen geheimen voor jou;
 • Ben je minimaal 1 avond doordeweeks en 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Met 600 ambitieuze collega’s werk je dagelijks aan onze missie: fondsen werven voor onze goede doelen en bekendheid geven aan hun werk, door het organiseren van een loterij. Je werkt vanuit ons meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en een goede en stabiele pensioenregeling hebben wij ook andere aantrekkelijke - unieke - arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een OV-vrijkaart en heb je regelmatig contact met de goede doelen die dankzij de inleg van de deelnemers door de Goede Doelen Loterijen gesteund worden. Ook mag je vrijwilligerswerk doen in Loterijtijd en kan je jezelf via onze Lottery Academy blijven ontwikkelen. We bieden je graag de mogelijkheid om lekker te kunnen bewegen. Normaal gesproken bieden we bootcamp-, kickboks- en yogalessen aan, op dit moment kan je online lessen en gezondheidsprogramma’s volgen.

Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij) zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij. Wij zijn dé grootste particuliere fondsenwerver van Nederland en de op één na grootste private gelddonor aan goede doelen ter wereld. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen en zijn er honderdduizenden winnaars per maand! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden, als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom, ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging.

Zien we je snel?

We zien je sollicitatie graag t.a.v. Caroline Hetterschijt (Corporate Recruiter) via https://www.werkendoejebij.nl of caroline.hetterschijt@postcodeloterij.nl !

Bij de Nationale Postcode Loterij is de eerste ronde van de sollicitatieprocedure anoniemDit is onderdeel van onze open en inclusieve organisatie, waarin mensen gelijke kansen hebben. Jouw persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum, geslacht, eventuele foto) zijn alleen bekend bij de HR-afdeling. Zo werken we aan onze missie van een betere, rechtvaardige wereld.

De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Close