Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Content Marketeer

Content Marketeer

Geplaatst op
2-5-2022
Functie
Content Marketeer
Organisation
100WEEKS
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Over ons

100WEEKS is een direct giving platform dat armoede bestrijdt door geld en training te geven aan vrouwen die in extreme armoede leven. Elke week maken we een vast bedrag over op hun mobieltje. De vrouwen beslissen hoe ze het besteden. Het is een revolutionaire manier van armoede bestrijden die even voor-de-hand liggend is als baanbrekend. 100WEEKS wil zo hulp aan de allerarmsten wereldwijd radicaal innoveren.

We hebben op deze manier al duizenden vrouwen en hun families uit de armoede geholpen. Misschien heb je wel eens iets over ons of onze aanpak gelezen in de Volkskrant of De Correspondent. We timmeren al een paar jaar aan de weg. De komende jaren willen we nog veel groter worden zodat we echt van betekenis kunnen zijn voor de honderden miljoenen die wereldwijd nog steeds in extreme armoede leven.

De functie

Iemand die daarbij een cruciale rol gaat spelen is onze content marketeer. Jij gaat het verhaal van onze organisatie vertellen aan een zo breed mogelijk publiek. Belangrijk werk, want zonder steun van derden is er geen 100WEEKS. Vanuit onze thuisbasis in Amsterdam sta je in constant contact met collega’s in verschillende landen: Rwanda, Oeganda, Ghana en Ivoorkust. Je werft nieuwe supporters met aansprekende teksten en goedgekozen beeld. Je laat aan bestaande donateurs zien dat hun geld impact heeft.

Specifieker omvatten je werkzaamheden:

  • Het ontwikkelen van een online contentstrategie (in samenwerking met fondsenwerver particuliere markt).
  • Het bedenken en maken van (online) campagnes.
  • Het coördineren van de redactie van updates aan donateurs.
  • Het schrijven van posts voor social media, persberichten, de website, blogs, pitchdecks.
  • Het verzorgen van de communicatie rondom events.

Wie jij bent

Hoofdzaak is dat je gelooft in onze missie en ons werk. Je bent creatief, analytisch en weet te overtuigen, zowel in woord als beeld. Een vlotte pen is daarbij onmisbaar. Veel van ons werk is online, dus het is belangrijk dat je digitaal sterk in je schoenen staat. Je hebt een paar jaar ervaring in marketing of communicatie.

Wat bieden wij?

  • Een functie waarbij je in een snelgroeiende organisatie echt verschil kan maken. Je helpt 100WEEKS groot worden. Er is veel ruimte voor innovatie.
  • Een internationale werkomgeving waarbinnen je veel contact hebt met collega’s in Nederland en daarbuiten.
  • Een omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt vanuit een grote betrokkenheid en passie bij de doelgroep en onze missie.
  • Een uitdagende baan voor 32 uur per week en een marktconform salaris.
  • Een aanstelling voor één jaar met de intentie tot verlenging.

Interesse?

Dan kun je contact opnemen met Rebecca Scholten via rebecca.scholten@100weeks.org of door te bellen/whatsappen met 06-50426521. 

Close