Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Bestuurssecretaris

Bestuurssecretaris

Geplaatst op
14-6-2022
Functie
Bestuurssecretaris
Organisation
Amnesty International
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€4.289 - €5.719 (o.b.v. 40u)

Amnesty International werkt voor mensenrechten. Die waarborgen vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Amnesty doet onderzoek, voert actie en steunt verdedigers van mensenrechten wereldwijd. Wij zoeken daarom collega’s die diversiteit en inclusie belangrijk vinden. In Nederland telt de organisatie ruim 260.000 leden en donateurs. Op het kantoor in Amsterdam werken 120 betaalde medewerkers en 40 vrijwilligers. Door nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een Bestuurssecretaris voor 32 uur per week

De functie

De bestuurssecretaris vervult met zijn/haar expertise een objectieve en adviserende rol en zorgt ervoor dat de governance van Amnesty International Nederland (AINL) effectief en professioneel wordt vormgegeven. Je plant, organiseert, zorgt voor continuïteit, tijdige informatievoorziening en afstemming met Ledenraad en commissies, Bestuur en Management Team. Je fungeert als inhoudelijke rechterhand van de voorzitter en secretaris van ons bestuur, onze directeur en managementteam.

Afdelingsinformatie
Als staffunctionaris rapporteer je direct aan onze directeur.

Jouw profiel

Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en relevante ervaring met bestuur en management. Je hebt het inzicht om organisatiestructuren te overzien en de besluitvormingsprocessen snel te begrijpen. Je bent sensitief, daadkrachtig, open en tactvol en werkt vanuit de verbinding. Je gaat zelfstandig en proactief te werk en neemt graag het initiatief. Je denkt in oplossingen in plaats van problemen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en adviesvaardigheden, houdt het overzicht en streeft naar kwaliteit en nauwkeurigheid. Je raakt niet in de war van deadlines en blijft kritisch op je eigen werk. Je bent service- en resultaatgericht met een menselijke maat en begrijpt wat discretie is. Dit alles op een academisch werk- en denkniveau met een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en digitale vaardigheden.

We blijven werken aan een organisatie waar alle talenten zich thuis voelen. Voor een diverse samenstelling van ons team zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten met een multiculturele achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

  • We bieden een contract voor bepaalde tijd van een jaar voor 32 uur per week (en bij voorkeur per 1 september 2022). De arbeidsvoorwaardenregeling van Amnesty International, afdeling Nederland is van toepassing.
  • Het salaris bedraagt bij indiensttreding minimaal € 4.289,95 en maximaal € 5.719,93 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
  • Wij bieden een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je op werkdagen contact opnemen met Soraya Kanhai, via s.kanhai@amnesty.nl. Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 26 juni a.s. Je kunt gebruik maken van het sollicitatieformulier op onze website, zie deze link. De brief kan worden gericht aan Soraya Kanhai, manager bedrijfsvoering. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 4 juli a.s. De kandidaten die hiervoor worden uitgenodigd, worden hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close