Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Bestuurslid Fondsenwerving & Ambassadeurs

Bestuurslid Fondsenwerving & Ambassadeurs

Geplaatst op
9-5-2022
Functie
Bestuurslid Fondsenwerving & Ambassadeurs
Organisation
WereldWijd voor Kinderen
Standplaats
Baarn
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
Soort
Vrijwillig
Salarisindicatie
-

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan een menswaardige situatie van kinderen in de wereld, dichtbij en ver weg? Wil je meehelpen om stichting WereldWijd voor Kinderen (WWvK) nog meer op de kaart te zetten en te laten groeien? Dan is jouw hulp meer dan welkom.

Over de stichting

Stichting WWvK wil vanuit compassie werken aan gelijke kansen en een menswaardig bestaan voor kinderen in kwetsbare situaties. Vanuit het besef dat iedereen met elkaar verbonden is, voelen we ons medeverantwoordelijk voor het in een liefdevolle omgeving laten opgroeien van kinderen. De Stichting legt zich toe op het verbeteren van voorzieningen zoals voeding, gezondheidszorg, onderwijs, speelmogelijkheden, sociale zekerheid en ondersteuning bij de opvoeding.

Profiel

We zijn op zoek naar een open persoonlijkheid met verbindende eigenschappen. Jouw expertise op het gebied van fondsenwerving voor een non-profit organisatie kan bijdragen aan de verdere groei van WWvK waardoor we het verschil kunnen maken. Je bent resultaatgericht en flexibel met, waar nodig, een hands-on mentaliteit. Je hebt verantwoordelijkheidsbesef voor de substantiële groei van de financiële middelen van WWvK. De projectleider ondersteunt je hierbij. Het onderhouden van het contact met de ambassadeurs van WWvK, en het samen met de ambassadeurs initiëren van fondsenwervingsacties behoort tot een belangrijke taak. Het uitbreiden van het aantal ambassadeurs is een van je doelstellingen. Je kunt goed communiceren, werkt gestructureerd en denkt in termen van (financiële) groei. Waar obstakels verschijnen, bedenk jij nieuwe oplossingen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent vaardig met Word, Excel, Outlook, Teams, LinkedIn en andere sociale media. Je hebt minimaal HBO-denk/werkniveau.

Wat wij vragen

 • Je gaat fondsenwerving, als speerpunt van WWvK, verder professionaliseren.
 • Je geeft leiding aan het proces om tot een plan van aanpak te komen voor fondsenwerving.
 • Je ondersteunt bij het opstellen van het beleidsplan, het jaarplan en jaarverslag.
 • Je onderhoudt voortdurend contact met de ambassadeurs en motiveert hen voor fondsenwerving.
 • Je draagt actief bij aan de positionering en profilering van WWvK in Nederland en waar nodig en mogelijk in het buitenland.

Je bent

 • Positief
 • Daadkrachtig
 • Resultaatgericht
 • Flexibel en aanpassingsgericht
 • Communicatief
 • Netwerker
 • Teamspeler

Wat wij bieden?

Een uitdagende hands-on bestuursfunctie binnen een ambitieuze, ondernemende nonprofitorganisatie.

Samenwerking met een bevlogen bestuur, de ambassadeurs, de Raad van Advies en Raad van Toezicht.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar het bestuur van WWvK t.a.v. Wendeline de Crook, e-mail info@wwvk.nl.

Wanneer je vragen hebt kun je mailen of bellen met Annemieke Floor (voorzitter WWvK: voorzitter@wwvk.nl; 06 41497494) of mailen met Wendeline de Crook (info@wwvk.nl).

Close