Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Bestuurslid Communicatie

Bestuurslid Communicatie

Geplaatst op
9-5-2022
Functie
Bestuurslid Communicatie
Organisation
WereldWijd voor Kinderen
Standplaats
Baarn
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
Soort
Vrijwillig
Salarisindicatie
-

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan een menswaardige situatie van kinderen in de wereld, dichtbij en ver weg? Wil je meehelpen om stichting WereldWijd voor Kinderen (WWvK) nog meer op de kaart te zetten en te laten groeien? Dan is jouw hulp meer dan welkom.

Over de stichting

Stichting WWvK wil vanuit compassie werken aan gelijke kansen en een menswaardig bestaan voor kinderen in kwetsbare situaties. Vanuit het besef dat iedereen met elkaar verbonden is, voelen we ons medeverantwoordelijk voor het in een liefdevolle omgeving laten opgroeien van kinderen. De Stichting legt zich toe op het verbeteren van voorzieningen zoals voeding, gezondheidszorg, onderwijs, speelmogelijkheden, sociale zekerheid en ondersteuning bij de opvoeding.

Profiel

We zijn op zoek naar een open persoonlijkheid met verbindende eigenschappen. Jouw kennis en ervaring met externe communicatie moeten gaan bijdragen aan het verder op de kaart zetten van WWvK. Jij bent verantwoordelijk voor onze marketing- en communicatie strategie om zo WWvK meer naamsbekendheid te geven en van daaruit meer fondsen te werven. Je bent resultaatgericht en flexibel met, waar nodig, een hands-on mentaliteit. Je voelt je verantwoordelijk voor de externe communicatie, kunt goed communiceren en aandachtig luisteren. Je werkt gestructureerd, bent nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent vaardig met Word, Excel, Outlook, Teams en hebt ervaring op social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Heb je bovendien ervaring met online marketing en online fondsenwerving dan hebben we jou nodig. Je hebt minimaal HBO-denk/werkniveau.

Wat wij vragen

 • Je geeft sturing aan onze marketingcommunicatie strategie en voert deze uit.
 • Je geeft advies aan het bestuur over de marketingcommunicatie van de stichting en zorgt dat deze aansluit bij de toekomstvisie van WWvK.
 • Je ondersteunt bij het opstellen van het beleidsplan, het jaarplan en jaarverslag.
 • Je bent medebeheerder van de website en eindredacteur van teksten op de website, de nieuwsbrief en uitingen via sociale media.
 • Je draagt actief bij aan de positionering en profilering van WWvK in Nederland en waar nodig en mogelijk in het buitenland.

Je bent

 • Positief
 • Daadkrachtig
 • Resultaatgericht
 • Flexibel en aanpassingsgericht
 • Communicatief
 • Netwerker
 • Teamspeler

Wat wij bieden?

Een uitdagende hands-on bestuursfunctie binnen een ambitieuze, ondernemende nonprofitorganisatie. Samenwerking met een bevlogen bestuur, de ambassadeurs, de Raad van Advies en Raad van Toezicht.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief voor 1 juni 2022 naar het bestuur van WWvK t.a.v. Wendeline de Crook, e-mail info@wwvk.nl.

Wanneer je vragen hebt kun je mailen of bellen met Annemieke Floor (voorzitter WWvK: voorzitter@wwvk.nl; 06 41497494) of mailen met Wendeline de Crook (info@wwvk.nl).

Close