Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

Fundraising Convention 2019 (Institute of Fundraising)

Fundraising Convention.png01 juli 2019

Datum evenement:

1 juli 2019 - 3 juli 2019

Locatie:

The Barbican, Silk St, EC2Y 8DS, Londen (UK)

Inhoud:

De Fundraising Convention wordt jaarlijks georganiseerd door het Institute of Fundraising en trekt ieder jaar duizenden fondsenwervers naar de Barbican in Londen.

Op de Fundraising Convention kan je leiders uit de sector ontmoeten, je vaardigheden en kennis ontwikkelen en vele stands van exposanten ontdekken.

'Onze sprekers uit de hele sector brengen een rijke, diverse en pakkende variatie aan workshops, case studies en debatten. Het programma brengt een overdaad aan inzicht en ervaring. We hopen daarmee gedelegeerden uit te dagen om te na te denken, met het doel om hen te informeren, hun blik op te frissen en door ze deelnemen aan gesprekken, workshops en feature sprekers. We verpakken niet alleen met zoveel mogelijk leermogelijkheden tijdens de dagen, maar er zijn ook genoeg sociale- en avondevenementen beschikbaar. Vergezel ons en 2500 andere fondsenwervers op het grootste professionele fondsenwervers-event in Europa.'

Waarom moet je erbij zijn?

  • Netwerkmogelijkheden: een aantal van de slimste fondsenwervers-leiders uit de sector zijn aanwezig. Maak nieuwe contacten en ontmoet oude en nieuwe collega's. 
  • Verbeter de prestaties van je team door kennis, vaardigheden en ervaringen te delen.  
  • Voel je geinspireerd en geactiveerd met verse ideeën van de collectie gerespecteerde, goed aangeschreven sprekers. 

Voor meer informatie en boekingen: http://www.fundraisingconvention.uk/book-now

« Terug