Vakdag fondsenwerving 2019 Meld je nu aan!

AANMELDEN

Seminar effectieve (online) fondsenwerving

Beeld persbericht Utrecht12 februari 2019

Datum evenement:
12 februari, 2019 - 12:00 tot 17:30

Locatie:
Utrecht

Newfunds organiseert samen met haar partners op dinsdag 12 februari 2019 in Utrecht een seminar over trends en ontwikkelingen in fondsenwerving.

Hoe vraag je effectief om donaties voor jouw non-profit organisatie? Steeds meer organisaties zijn actief op de Nederlandse markt in het werven van die giften. Non-profit organisaties moeten meer doen om zichtbaar te zijn. Hoe maak je de impact van je project duidelijk?

Tijdens het seminar komen diverse sprekers aan het woord en worden de laatste trends in fondsenwerving gedeeld. Een van de deelnemers van het Newfunds seminar van oktober 2018 zegt: ‘Ik vond het interessant om de trends en ontwikkelingen in fondsenwerving te horen. Hier wil ik concreet mee aan de slaggaan.’

Programma

Het seminar start om 12.00 uur met een lunch. Om 13:00 uur start het plenaire gedeelte. Na de pauze kan men kiezen uit een aantal praktische workshops: ‘Succesvolle aanvraag voor vermogensfondsen schrijven’ ‘Google Ads voor Non-profits: Succes Granted’ en ‘Hoe breng je een customer journey in kaart?’ Daarnaast maken de deelnemers kennis met een aantal slimme IT-oplossingen, waarmee je fondsenwerving kunt aanpakken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel om 17.00 uur.

Aanmelden kan via newfunds.nl/seminar

Bron:
Newfunds

« Terug