Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

Sponsor- en Relatiemedewerker

Sponsor- en Relatiemedewerker

Geplaatst op
14-5-2019
Functie
Sponsor- en Relatiemedewerker
Organisation
Compassion Nederland
Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO+
Uren
24-36
Soort
Loondienst
Salarisindicatie

Ligt jouw kracht in het omgaan met mensen en lijkt het je een uitdaging om onze sponsors elke dag te verrassen en hun verwachtingen te overtreffen? Is het jouw passie om je in te zetten voor kinderen in armoede, zit je graag aan de telefoon en ben je heel servicegericht? Dan is dit de baan voor jou!

Het Sponsor & Engagement team bestaat uit zeven enthousiaste collega’s die dagelijks onze sponsors te woord staan via telefoon, e-mail en sociale media. Het team heeft als doel om de sponsor aan het sponsorkind en de organisatie te verbinden. Dit doet zij door het geven van informatie, het beantwoorden van vragen, sponsors te bemoedigen en aan te moedigen in de strijd tegen armoede. Daarnaast doen wij altijd ons best de sponsor te verrassen in service en willen we zoveel mogelijk maatwerk bieden. 

Focus

 • Optimale service verlenen via de telefoon.
 • Eerste aanspreekpunt voor sponsors.
 • Versterken van de relatie van sponsors met hun sponsorkind.

Wat wij bieden

Wij zijn een jonge, eigentijdse organisatie waarin we altijd op zoek zijn naar hoe we zoveel mogelijk mensen aan de missie van Compassion kunnen verbinden. Dit vraagt om innovatie, inspiratie, professionaliteit, expertise en gedrevenheid. Dat zoeken we ook in jou en het is de werkcultuur die je mag verwachten als je je aan ons verbindt. Het salaris is in overeenstemming met opleiding, ervaring en de zwaarte van de functie en is marktconform met vergelijkbare goededoelenorganisaties.

Jij: 

 • leeft en werkt vanuit een relatie met Jezus en hebt passie voor kinderen en gerechtigheid;
 • beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt een aantal jaar relevante werkervaring in het communiceren via telefoon, e-mail en sociale media;
 • hebt affiniteit met webcare en weet dit in te zetten om sponsor engagement te verhogen;
 • bent een teamplayer en toont graag initiatief;
 • bent relatiegericht en kunt verbinding tot stand brengen door je in te leven in de ander;
 • houdt overzicht op piekmomenten en blijft daarbij rustig en effectief presteren;
 • bent flexibel in het omgaan met veranderingen;
 • werkt waar nodig ook buiten kantooruren;
 • hebt aantoonbare goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Reacties

Herken jij je in het hierboven beschreven profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor maandag 27 mei 2019 naar vacatures@compassion.nl t.a.v. Marit Toemeungte.

Meer informatie n.a.v. deze vacature? Neem contact op via telefoonnummer 055 – 599 44 22 of e-mail: vacatures@compassion.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 16 april 2019. De tweede ronde gesprekken vindt plaats op dinsdag 4 juni 2019. Een rollenspel is een standaard onderdeel van het tweede gesprek.

Compassion

Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Compassion bevrijdt kinderen uit armoede in Jezus’ naam. In 25 ontwikkelingslanden zijn 2 miljoen kinderen opgenomen in Compassion-projecten. Dit is niet mogelijk zonder de steun van sponsors wereldwijd en de inzet van de ruim 7.000 lokale kerken waar Compassion mee samenwerkt. Onze lokale medewerkers weten als geen ander wat de gevolgen van extreme armoede kunnen zijn en kennen de omgeving, de noden en de mensen. Op deze plekken krijgen kinderen gezonde voeding, gezondheidszorg en toegang tot onderwijs. Sponsorkinderen worden op alle gebieden van hun leven geholpen: fysiek, sociaal-emotioneel, cognitief en spiritueel. Ieder kind maakt kennis met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Compassion is een wereldwijde beweging die groeit. Word jij onderdeel van ons team om nog meer kinderen uit armoede te bevrijden?