Medewerker Communicatie

Medewerker Communicatie

Geplaatst op
11-4-2019
Functie
Medewerker Communicatie
Organisation
Wilde Ganzen
Standplaats
Hilversum
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.500 - €3.500 (o.b.v. 36u)

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. We steunen kleinschalige projecten, opgezet door mensen ter plaatse samen met bevlogen Nederlanders. We helpen met kennis, ervaring en financiële steun. Zo maken we samen echt een verschil in de levens van mensen.

In het team Communicatie bij Wilde Ganzen vind je gedreven mensen die samen werken aan het verhogen van de naams- en propositiebekendheid van Wilde Ganzen. Om draagvlak, betrokkenheid en inkomsten te vergroten is Wilde Ganzen per direct op zoek naar een:

Medewerker Communicatie (32 uur)

Maak jij straks het verschil?

Als medewerker Communicatie voel je haarfijn aan welke trends en behoeften er bestaan in de maatschappij. Het is je persoonlijke missie om deze ontwikkelingen door te vertalen in aansprekende content voor relevante publiekscampagnes; zowel online als offline. Je weet als geen ander dat een effectieve campagne de bekendheid van Wilde Ganzen vergroot. Met duidelijke teksten en onderscheidend beeld voor onze communicatiemiddelen creëer je meer actieve betrokkenheid bij bekend en onbekend publiek.

Je werkt samen in een (multidisciplinair) team en neemt daarin de rol van scrummaster op je. Je zorgt voor een goed procesverloop en ruimt obstakels uit de weg. In de samenwerking met externe leveranciers sta je je mannetje en je vindt het leuk om ad hoc werkzaamheden op te pakken.

Kortom: er staan mooie campagnes en communicatieprojecten op stapel voor een goed georganiseerde scrummaster die inhoudelijk en creatief meewerkt en denkt!

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met een communicatie achtergrond.
  • Je maakt aantrekkelijke en converterende content die je effectief inzet voor het hele scala aan on- en offline middelen en kanalen. Het is mooi meegenomen als je verstand hebt van media-inkoop.
  • Je hebt ruime ervaring in het meewerken aan communicatieprojecten en publiekscampagnes.
  • Je bent scrum master en weet scrumtechnieken in te zetten voor een optimale samenwerking.
  • Je bent cijfermatig ingesteld en kan resultaten analyseren en bijsturen.
  • Jij neemt initiatief, bent alert op kansen, signaleert verbeterpunten en pakt zaken proactief aan.
  • Je werkt graag zelfstandig en je neemt verantwoordelijkheid.
  • Je hebt affiniteit met ontwikkelingssamenwerking.
  • Of het nu gaat om Nederlands of Engels: jouw uitdrukkingsvaardigheid is zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Wat mag je van ons verwachten?

Als medewerker Communicatie voeg je je bij ons 5-koppige team.  We staan te springen om jouw vernieuwende ideeën en bij ons krijg je alle ruimte om dingen te proberen of te verbeteren.

Salarisindicatie (afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring): € 2.500 – € 3.500,- bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur), excl. 8% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Overtuigd?

Solliciteer dan uiterlijk 22 april 2019 via de button op deze webpagina.

De eerste gespreksronde vindt in de week van 29 april plaats. Een eventueel vervolggesprek een week later.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Birgit Deuss (teamleider Communicatie) via telefoonnummer 035-6256109.