Advertentie

Aanmelden voor de Nationale Vakdag Fondsenwerving 2019

Fondsenwerver

Fondsenwerver

Geplaatst op
14-3-2019
Functie
Fondsenwerver
Organisation
Oranje Fonds
Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
Uren
30
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Wij zijn het Oranje Fonds en wij zijn er voor mensen en projecten die zorgen dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. We steunen projecten met geld, kennis en aandacht en mobiliseren mensen die als vrijwilliger of donateur iets goeds willen doen voor een ander. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

Wij zoeken een collega met een neus voor het werven van fondsen en het mobiliseren van mensen. Je zet het Oranje Fonds op een aanstekelijk enthousiaste wijze, stevig op de kaart. 

Wij zoeken een grote dosis wervingskracht, lef en creativiteit. Verder ben je overtuigend, communicatief, stroop je dikwijls je mouwen op en hebt humor. Vul dit aan met kennis van online fondsenwerving en data opbouw, -ontwikkeling en -analyse en je bent onze kandidaat! Je maakt deel uit van een klein team, zeer enthousiaste professionals. 

Uiteraard gaan we er vanuit dat je affiniteit hebt met ons mooie werk.

Je kunt tot en met 3 april reageren op deze vacature. Graag maak ik kennis met je als je je herkent in deze vacaturetekst en de bijgaande functiebeschrijving.

Het betreft een vacature voor 30 uur per week. Onze arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed en marktconform. Ik hoor graag van je! Stuur je motivatie en CV ter attentie van Mirjam van Onna, HR-manager (vacature@oranjefonds.nl).”