Vakdag fondsenwerving 2019 Idee voor een presentatie? Laat het ons weten!

PRESENTATIE INSTUREN

Datamarketeer Fondsenwerving

Datamarketeer Fondsenwerving

Geplaatst op
8-1-2019
Functie
Datamarketeer Fondsenwerving
Organisation
Nederlandse Brandwonden Stichting
Standplaats
Beverwijk
Opleidingsniveau
HBO - WO
Uren
28 - 36
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Je snapt data en databases. Niet alleen de technische opbouw, maar juist de relevantie van de gegevens die in onze (salesforce) database zitten. Jouw kennis en kunde ondersteunen alle projecten en campagnes: Met de door jou geleverde data communiceert de Brandwonden Stichting op de juiste wijze met de juiste doelgroepen. Je hebt ervaring met het zelfstandig maken van relevante selecties en kan met de verkregen data collega’s adviseren of zelf projecten initiëren en begeleiden. Kortom je bent een ‘hands-on’datamarketeer die niet terugdeinst om ons te leren wat jouw vak inhoudt, met minimaal vijf jaar werkervaring

Plaats

Als datamarketeer werk je binnen de afdeling Fondsenwerving. Samen met andere projectleiders zorg je ervoor dat het aantal vrijwilligers en donateurs groeit, dat we de juiste doelgroepen in (preventie)campagnes aanspreken en we inhoudelijke projecten op data gebaseerd kunnen evalueren. 

Werkzaamheden

 • Je analyseert data en zet deze om in praktische en relevante informatie ter ondersteuning van het organisatiebeleid, campagnes en andere activiteiten
 • Je vindt proactief nieuwe interessante doelgroepen 
 • Je maakt zelfstandig (periodieke) rapportages, bewaakt de actualiteit van de database, signaleert achterstanden en initieert proactief activiteiten om de data up-to-date te houden.
 • Je snapt processen en weet hoe de database deze ondersteunt, waardoor je aanbevelingen kunt doen over efficiënter gebruik en deze aanbevelingen kunt (laten) uitvoeren.
 • Je kunt zelfstandig (fondsenwervende) projecten uitvoeren, zit niet vast achter je scherm, maar pakt actief werkzaamheden op

Kennis en karakter

 • Analytisch, is in staat om uit grote hoeveelheden data de juist relevante informatie te vinden
 • Doorvrager, begrijpt de achterliggende wensen van projectleiders als een data-analyse of selectie wordt gevraagd en weet deze vraag scherper te stellen.
 • Fondsenwervend inzicht, snapt o.a. de principes van segmentatie en customer journeys, en weet dit te integreren in zijn werk
 • Secuur, is zich bewust van het belang van goede data, 
 • Kent de mogelijkheden van (salesforce) databases en weet deze toe te passen 
 • Collegiaal en hulpvaardig; springt bij in drukte. Is oplossingsgericht 
 • HBO- of WO-niveau 

Ben jij die gedreven data-deskundige

die zich met ons wil inzetten voor de beste zorg aan brandwondenpatiënten, de hoogst mogelijke kwaliteit van leven en de meest effectieve preventie? Zin in een uitdaging bij een klein goed doel met grote ambities? Dan maken we graag eens kennis met jou!

We zoeken iemand die voor 28 tot 36 uur en bieden een marktconform salaris. Reageer z.s.m. met motivatie en CV naar whoek@brandwondenstichting.nl. Wil je eerst nog wat meer weten? Bel ons dan even via (0251) 275555 en vraag naar Bas of Petra.