Contentbeheerder

Contentbeheerder

Geplaatst op
15-4-2019
Functie
Contentbeheerder
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-40
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Als Contentbeheerder werk je in het team Informatievoorziening. Dit team is een onderdeel van de afdeling Ledenservice. De Ledenservice zorgt ervoor dat alle contacten met deelnemers op tijd, juist en volledig worden afgehandeld. Het team Informatievoorziening zorgt ervoor dat alle informatie over de Loterijen, de goede doelen, campagnes en acties beschikbaar is voor de telefonisten. Door middel van rapportages koppelt team Informatievoorziening verbetering terug naar de organisatie.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, schrijven en up-to-date houden van teksten voor onze kennisbank en voor de klantenservicepagina’s op de websites van de Goede Doelen Loterijen. Je draagt daarnaast zorg voor de vindbaarheid van de betreffende artikelen. Verder:

  • Voer je verbeteringen door in de informatievoorziening, onder andere op basis van feedback van telefonisten
  • Werk je mee aan het optimaliseren van teksten en richt je de kennisbank in
  • Rapporteer je periodiek over het gebruik van standaard e-mail teksten
  • Bedenk en ontwerp je visuals in Photoshop voor onze kennisbank
  • Ondersteun je het team Informatievoorziening in de dagelijkse werkzaamheden

Hiermee vergroot jij je winkansen

  • Je hebt kennis van Photoshop
  • Basisvaardigheden van HTML
  • Je bent in staat informatie om te zetten in bondige en leesbare content
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal

Bij ons val je in de prijzen

Je gaat werken in het meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en een stabiele pensioenregeling hebben wij ook andere aantrekkelijke - unieke - arbeidsvoorwaarden. Zo mag je onder andere op bezoek bij de goede doelen die we steunen, vrijwilligerswerk doen in Loterijtijd en jezelf met onze Lottery Academy blijven ontwikkelen. Ook bieden we je dagelijks een heerlijk ontbijt en uitgebreide lunch. Daarnaast kun je bij ons lekker fit blijven; we organiseren bootcamps, kickboks- en yogalessen.

Wie worden jouw lotgenoten?

De Goede Doelen Loterijen zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn we de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen van veel verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je een bijdrage kunt leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd of levensovertuiging.

Interesse?

Bezoek de site van de Goede Doelen Loterijen: https://www.werkendoejebij.nl/vacatures/vacature-contentbeheerder