Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

Communicatiemedewerker bij Wycliffe Bijbelvertalers Nederland

Communicatiemedewerker bij Wycliffe Bijbelvertalers Nederland

Geplaatst op
18-4-2019
Functie
Communicatiemedewerker bij Wycliffe Bijbelvertalers Nederland
Organisation
Zendingsorganisatie
Standplaats
Driebergen-Rijsenburg
Opleidingsniveau
hbo
Uren
32-40 uur per week
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
in overleg

De Bijbel is onmisbaar in het dagelijks leven van christenen. 1,5 miljard mensen moeten het echter doen zonder een Bijbel in hun eigen taal, de taal van hun hart. Wycliffe Bijbelvertalers Nederland zet zich wereldwijd in voor Bijbelvertaling, taalanalyse en alfabetisering. Dat doen we door het uitzenden van 130 Nederlandse veldmedewerkers, het werven van gebedssteun en de financiering van lokale projecten.

Voor ons kantoor in Driebergen zijn we op zoek naar een:

Communicatiemedewerker
afdeling Communicatie & Fondsenwerving
per 1 augustus 2019, 32-40 uur per week

Met een jong en enthousiast team inspireren, motiveren en betrekken we christenen in Nederland bij het wereldwijde Bijbelvertaalwerk. We moedigen hen aan te bidden, te geven en te gaan. We blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en vertalen die naar nieuwe campagne ideeën.

Wat ga jij doen?
Jij krijgt een belangrijke rol in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van onze (multi-channel) marketingcampagnes. Je denkt mee over de verdere ontwikkeling van multimediale communicatie en bouwt aan het vergroten van de bekendheid van Wycliffe. Jouw neus voor verhalen en je schrijftalent zet je in om Nederlandse christenen enthousiast te maken voor het Bijbelvertaalwerk. Je bent enthousiast om deze verhalen ook verder te vertellen op scholen, studentenverenigingen en  bij evenementen. Daarnaast zoek je contact met verschillende media, met als doel dat mensen gaan geven, bidden of zelfs naar het zendingsveld gaan.

Wat heb jij in huis?
Je bent bijna of recent afgestudeerd op hbo-niveau. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met zending en met onze missie. Je werkt zelfstandig en bent resultaatgericht. Je bent overtuigd christen en kent kerkelijk Nederland. Je vindt het leuk om te netwerken, ziet kansen en neemt initiatief om meer mensen in actie te laten komen voor het Bijbelvertaalwerk.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je ontvangt een salaris passend bij het soort organisatie en de functie. Daarnaast werk je straks in een internationaal georiënteerde werkomgeving met leuke collega’s. Je krijgt dé kans om mee te doen aan een wereldwijde beweging die Gods Woord bekend maakt aan de minst bereikten, en dát in een uitdagende, nieuwe functie met ruimte voor eigen initiatief. We laten je graag kennismaken met onze veldmedewerkers die werkzaam zijn over de hele wereld. Verder krijg je ook de kans je  te ontwikkelen in je vakgebied.

 

Word jij onze nieuwe communicatiemedewerker?
Stuur je sollicitatie met CV uiterlijk 31 mei 2019 naar onze collega Nicolette Baan, afdeling Personeelszaken.
De eerste gespreksronde vindt plaats op 6 juni 2019, de tweede gespreksronde op 13 juni 2019.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Marieke Daudey, teamleider Communicatie en Fondsenwerving, 0343-517444.