Vakblad fondsenwerving het magazine voor fondsenwervend Nederland

Abonneren

Communicatie Deskundige

Communicatie Deskundige

Geplaatst op
30-10-2018
Functie
Communicatie Deskundige
Organisation
KiKaRoW
Standplaats
Uithoorn
Opleidingsniveau
Uren
Soort
Vrijwillig
Salarisindicatie

De Stichting KiKaRoW is in 2004 opgericht en heeft in het daaropvolgende jaar voor KiKa een substantieel bedrag verzameld met een roeitocht naar Engeland en weer terug naar Rotterdam.

Inmiddels zijn er plannen gemaakt om met dezelfde, zeewaardige roeiboot, The Vin, een grote tocht door Nederland te maken en wel langs alle provinciehoofdsteden. Deze tocht, die in het jaar 2019 wordt gehouden, heeft tot doel om een bedrag van min. € 500.000,= bij elkaar te halen voor het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Geld, dat besteed wordt aan het zgn. LATER-research project. Deze studie staat speciaal in het teken van onderzoek naar de late(re) effecten als gevolg van de ondergane behandelingen zoals onvruchtbaarheid, hartschade, botontkalking etc.

Deze grote tocht, die Roeiend Nederland op de kaart zal zetten, zal in het jaar 2019 worden uitgevoerd en wel gedurende de zaterdag en de zondag van de weekenden van half april tot en met half juli 2019. Uiteindelijk zal de fiish plaatsvinden in Utrecht, zo dicht mogelijk bij het Prinses Máxima Centrum. Om deze tocht in zijn geheel publicitair en communicatief op de kaart te zetten, zoeken wij een ervaren die in staat is om het geheel duidelijk te maken voor het Nederlandse publiek en dat via radio, TV (zowel lokaal als landelijk), kranten, etc. in de publiciteit kan brengen. Belangstellenden worden verzocht contact op te nemen met Chris Gispen, secretaris Stichting KiKaRoW. Chris is bereikbaar onder telefoonnummer 06 – 51 41 55 55, of per e-mail chris@gispen.org

Nadere informatie over ons kunt u vinden op internet www.kikarow.nl