Allround fondsenwerver

Allround fondsenwerver

Geplaatst op
11-4-2019
Functie
Allround fondsenwerver
Organisation
Stichting de Tijdmachine
Standplaats
Deventer
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Afhankelijk van kwalificaties & ervaring

Ben je op zoek naar een functie waar jij je stempel op mag drukken? En een uitdagende werkplek in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar een allround fondsenwerver voor 24 uur per week in loondienst of als freelancer, die deze uitdaging met beide handen wil aanpakken.

Over Stichting de Tijdmachine

Waardig oud worden op eigen wijze. Dat willen we allemaal. Voor onszelf, voor onze ouders, voor de ouderen van nu en de toekomst. Stichting de Tijdmachine draagt met haar projecten bij aan de levenskwaliteit van ouderen. De belevingswereld en de behoeften van de ouderen zelf staan hierbij op de eerste plaats. Zij weten tenslotte het best wat hun leven waardevol maakt.

Stichting De Tijdmachine is een jonge organisatie die zich inzet voor ouderen, zelfstandig wonend of wonend in een woonzorgcentrum. Door het hebben van aandacht en plezier dragen we in onze projecten De Tijdmachine, Gouwe Ouwe en Het Elpee Café bij aan een fijne en uitdagende oude dag. Sinds de oprichting van de stichting zijn ruim 8.500 ouderen bereikt. Het uiteindelijke doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden.

De werkzaamheden

Stichting De Tijdmachine groeit. Op basis van de grote vraag naar onze projecten hebben we ambitieuze plannen om voor nog meer mensen het verschil te kunnen maken. Om die plannen om te zetten naar realiteit is het belangrijk dat we in de komende jaren (nog) meer middelen werven.

Om te zorgen voor een stevige basis waarin zowel de zakelijke als de particuliere markt worden aangeboord en de relaties met vermogensfondsen worden onderhouden en uitgebreid zijn de werkzaamheden als volgt:

  • Je werkt zelfstandig en in samenspraak met de directie het fondsenwervingsplan verder uit volgens de doelstellingen van de organisatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het fondsenwervingsplan en de realisatie van de doelstellingen.
  • Het doen van fondsaanvragen en het afwikkelen van verantwoording en rapportages.

Je draagt zorg voor de uitvoering van het relatiebeheer en bewaakt opvolging en afhandeling van afspraken en giften.

Het maken van plannen voor het actief werven van nieuwe fondsen, donateurs en sponsoren. Je volgt de ontwikkelingen in de markt, signaleert kansen en vertaalt deze naar concrete plannen.

Over jou

Je bent een fondsenwerver met minimaal drie jaar relevante ervaring in- en kennis van fondsenwerving. Je beschikt over hbo werk-/denkniveau, een afgeronde opleiding in een commerciële richting. Je bent als een vis in het water in een dynamische werkomgeving en jij:

  • ziet kansen in de markt en ziet het als jouw uitdaging om een stempel te drukken op het fondsenwervingsbeleid in onze groeiende organisatie;
  • bent een ondernemende, ambitieuze fondsenwerver en relatiebouwer;
  • bent zelfstandig en vindt het leuk om in teamverband de aanpak neer te zetten;
  • bent allround en beschikt over overtuigingskracht en sterke commerciële vaardigheden;
  • hebt affiniteit met ouderen en het werk van Stichting De Tijdmachine en draait daarom graag minimaal 1 dagdeel per maand mee in de uitvoering.

Interesse?

We bieden je een uitdagende functie voor 24 uur per week die je naar eigen inzicht kunt vormgeven binnen een ambitieuze organisatie. Je werkt op het kantoor in Deventer in een jong team met enthousiaste collega’s die zich allen vanuit hun eigen discipline inzetten voor Stichting De Tijdmachine. Je salaris hangt af van je kwalificaties en ervaring, al naargelang de situatie (loondienst of opdracht).

Durf jij het aan verantwoordelijk te zijn voor het actualiseren, beheren en uitvoeren van een fondsenwervingsplan in een snelgroeiende organisatie? Stuur je motivatie en cv per mail aan Anne Elschot via anne@stichtingdetijdmachine.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Anne.