Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Traineeship Fondsenwerving en Relatiemanagement

Traineeship Fondsenwerving en Relatiemanagement

Geplaatst op
13-1-2022
Functie
Traineeship Fondsenwerving en Relatiemanagement
Organisation
Charistar (BE)
Standplaats
Brussel (BE)
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
Fulltime
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Stagevergoeding (€844 per maand, excl. reiskosten)

Wil je een loopbaan starten in de cultuursector, bij een NGO of andere maatschappelijk betrokken organisatie en word je enthousiast van het zakelijk bijdragen aan projecten met impact? Dit is je kans op een traineeship fondsenwerving en relatiemanagement bij Charistar België, een missiegedreven adviesbureau. Deze vacature is ook open voor afgestudeerde mensen uit Nederland die interesse hebben in een traineeship binnen de fondsenwerving en relatiemanagement.

Is dit iets voor jou? Beantwoord onderstaande vragen en zie wat het resultaat is!

  • Ik ben recent afgestudeerd                                                       ja/nee
  • Ik wil zakelijk bijdragen aan projecten met impact                    ja/nee
  • Een maatschappelijke missie is belangrijk voor mijn werk       ja/nee

Vanaf maart doe je gedurende 6 maanden bij ons een betaalde Beroeps Inlevingsstage (BIS). Je krijgt wekelijks een dag opleiding en training van Charistar op het gebied van fondsenwerving en relatiemanagement. De overige 4 dagen werk je bij een maatschappelijk betrokken organisatie zoals een ngo of culturele instelling en ga je aan de slag met het ontwikkelen en realiseren van fondsenwervende strategieën zoals een crowdfunding actie, online campagnes, relatieontwikkelingsplannen voor major donors en corporate partners, een legatenplan of het opzetten van een vriendenkring. Gedurende deze periode zal een Charistar coach je blijven begeleiden.

Organisaties waar onze huidige trainees stage lopen zijn onder andere theatergezelschap Ultima Thule, het Koninklijk Instituut voor Kunstpatrimonium, LUCA School of Arts, Amnesty International Vlaanderen, Trias, Viva Salud, Plan International België, SOS Kinderdorpen Nederland, het Vlaams Oogfonds, River Cleanup, Oxfam Solidariteit en Liga voor Mensenrechten.  

Associates van Charistar werkten onder andere met Design Museum Gent, Mu.ZEE, Concertgebouw Brugge, Z33, Museum Kazerne Dossin, MOOOV en Koninklijke Bibliotheek van België.

Interesse om mee te doen? Stuur 20 regels motivatie en jouw CV naar welkom@charistar.com.

Charistar is een sociale onderneming. Onze missie is maatschappelijke impact. We zijn not for profit. Er werken 15 associates in België en Nederland. Financiële overschotten keren wij weer terug naar een maatschappelijk doel.

Close