Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Relatiemanager New Business (ZZP)

Relatiemanager New Business (ZZP)

Geplaatst op
15-3-2023
Functie
Relatiemanager New Business (ZZP)
Organisation
Stichting CliniClowns Nederland
Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
ZZP

Beschik jij over de juiste flair en het netwerk om nieuwe enthousiaste deelnemers te werven voor de Alpentocht? De Alpentocht is het meerdaags fullservice fiets-, wandel- en hardloopevenement in de Alpen van CliniClowns. Dit jaar vindt de Alpentocht plaats van 6 tot en met 10 september op de Cormet de Roselend in Frankrijk en er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Ben jij een commerciële ZZP’er die door eigen enthousiasme anderen in beweging weet te krijgen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Jouw doel is het werven van nieuwe deelnemers voor de Alpentocht. Dit doe je onder andere door het evenement onder de aandacht te brengen binnen branches waar netwerkevenementen en/of vitaliteit hoog op de agenda staan. Je vertrekpunt is je eigen netwerk, maar je zult ook zeker verder kijken naar andere organisaties en branches. Commercie is voor jou gekoppeld aan oprechte interesse in onze potentiële deelnemers en de branche waarin die opereren. Je verdiept je in de behoeftes en interesses en kunt het verband leggen met wat de Alpentocht van CliniClowns daarin kan betekenen.

Alpentocht

Samen beklimmen honderden mensen jaarlijks een nieuwe legendarische berg. Zo beklommen we de Col du Galibier in 2019 en zijn we in 2020 samen naar de top gegaan in Val Thorens, bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen. Alpentocht vindt haar oorsprong in de installatiebranche en is bij uitstek een netwerkevenement. Sinds vier jaar wordt dit evenement georganiseerd door CliniClowns en komen de geworven sponsorgelden geheel ten goede aan het werk van CliniClowns.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken voor deze tijdelijke opdracht een ervaren professional met minimaal HBO werk- en denkniveau en tenminste 3 jaar relevante ervaring die per direct beschikbaar is tot eind juni. Daarnaast beschik je over:

  • een groot netwerk met mensen die graag sportief uitgedaagd worden;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • ruime ervaring op het gebied van acquisitie en relatiemanagement;
  • de gave om langdurige contacten te leggen;
  • affiniteit met sport(evenementen).

Wat mag je van ons verwachten?

Een fijne en professionele samenwerking met een enthousiast, sportief en ambitieus team, de vrijheid om je opdracht geheel naar eigen inzicht in te vullen en een vergoeding van €35 per ingeschreven deelnemer. Verder kun je wanneer dat nodig of wenselijk is vanuit ons kantoor werken en hoef je geen inschrijfgeld te betalen als je zelf deelneemt aan de Alpentocht in september 2023.

Over CliniClowns

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. 

Bij CliniClowns werken zo’n 100 professionele spelers die zich hebben gespecialiseerd in ‘Health Care Clowning’. De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, revalidatieklinieken, de psychiatrie, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Om onze missie mogelijk te maken, werken ongeveer 60 getalenteerde en gedreven collega’s op kantoor.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cliniclowns.nl.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk op zondag 2 april aanstaande naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk (HR adviseur). Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Seth Geenen, hij is bereikbaar op 06 175 080 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Close