Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Projectcoördinator

Projectcoördinator

Geplaatst op
2-4-2024
Functie
Projectcoördinator
Organisation
Nationaal MS Fonds
Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24 - 32 uur
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€ 3.099 - € 3.853

Heb jij een sterk organisatorisch vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en een passie voor het coördineren van projecten? Ben je enthousiast, gedreven en klaar om je expertise in te zetten voor een nobel doel? Kom dan werken als Projectcoördinator patiënten-programma’s bij het Nationaal MS Fonds en maak deel uit van een betrokken team van 30 collega's dat zich inzet voor de strijd tegen multiple sclerose (MS). Een boeiende baan waar professionaliteit hand in hand gaat met een informele, gezellige sfeer en Rotterdamse mentaliteit! 

De impact die je kunt maken! 

Als Projectcoördinator patiënten-programma’s speel je een cruciale rol bij het organiseren en leiden van projecten, programma's en activiteiten die gericht zijn op mensen met MS en hun naasten. Je werkt nauw samen met medische professionals en andere betrokkenen om de impact van MS te minimaliseren en een positieve verandering teweeg te brengen. 

Wat ga je nog meer doen:  

 • Jouw taken omvatten het coördineren, monitoren en uitvoeren van diverse projecten, waarbij je zorgt voor een effectieve planning, budgetbewaking en rapportage.  
 • Je bent de drijvende kracht achter het succes van elk project, en je bent in staat om meerdere projecten gelijktijdig te beheren, vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke implementatie. 
 • Door nauw contact te onderhouden met samenwerkingspartners en de doelgroep, ben je in staat om relevante ontwikkelingen en behoeften te signaleren en deze te vertalen naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen voor onze organisatie. 
 • Daarnaast werk je graag samen met diverse stakeholders en vertegenwoordig je ons tijdens belangrijke bijeenkomsten. 
 • Als Projectcoördinator ontwikkel je een heldere visie op het uitvoeren van projecten voor mensen met MS en hun naasten, waardoor je een waardevolle bijdrage levert aan onze missie. 

Waarom kiezen voor het Nationaal MS Fonds! 

 • Een kans om te werken bij een toegewijde organisatie die in 2022 tot de top 3 best presterende organisaties behoort op het gebied van Medewerker beleving in de categorie Overheid & Non-profit. 
 • Wij bieden een werkweek aan van 24 tot 32 uur per week, met veel flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, inclusief thuiswerkvergoeding en een laptop. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een salaris variërend van € 3.099,- tot € 3.853,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, op basis van een 36-urige werkweek.  
 • Een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.  
 • 27 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur).  
 • Een pensioenregeling waarbij 2/3 wordt bijgedragen door de werkgever.  
 • En een actieve personeelsvereniging die zorgt voor leuke verrassingen en borrels.  

Jouw profiel: 

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.  
 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring met aantoonbare ervaring in projectcoördinatie.  
 • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden en kunt effectief werken aan meerdere projecten tegelijkertijd. 
 • Je bent vaardig in het schrijven van concrete projectplannen. 
 • Kennis van en ervaring met de doelgroep (mensen met MS en hun naasten) is een pré. 
 • Je bent flexibel en houdt ervan om in te springen op veranderingen, waarbij je probleemoplossend te werk gaat.  
 • Je bent communicatief sterk en een echte teamspeler die graag samenwerkt met collega’s, samenwerkingspartners en professionals. Je gaat ook graag in gesprek met mensen met MS en hun naasten.  
 • Je hebt een proactieve instelling, kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig, resultaatgericht en analytisch en bent betrokken bij mensen met MS en hun naasten.  

Over het Nationaal MS Fonds: 

In Nederland hebben meer dan 25.000 mensen multiple sclerose (MS) en iedere dag krijgt tenminste 1 iemand de diagnose. Het Nationaal MS Fonds zet zich al 30 jaar in voor een beter leven voor mensen met MS en strijdt voor een toekomst zonder MS. We stimuleren mensen met MS om de regie over hun ziekte in eigen hand te nemen, zodat ze meer grip op de ziekte ervaren. We richten ons daarbij op zelfredzaamheid, een positieve mentaliteit, een gezonde leefstijl en we maken ons sterk voor goede zorg. Hiervoor faciliteren, organiseren en financieren we projecten en activiteiten en ontwikkelen we programma’s en tools. Op deze manier dragen we bij aan een verbetering van de kwaliteit van leven en zorg voor mensen met MS. Met een bevlogen team zetten wij ons dagelijks in voor het behalen van onze missie.  

Solliciteren? 

Geweldig! Aarzel niet en solliciteer via de sollicitatiebutton. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe Projectcoördinator patiënten-programma’s. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? 

Neem contact op met Nancy Keesmaat op telefoonnummer 010 – 591 98 39 of mail naar hr@nationaalmsfonds.nl.  

 We kijken ernaar uit om van je te horen! 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close