Medewerker Projectondersteuning

Medewerker Projectondersteuning

Geplaatst op
3-5-2021
Functie
Medewerker Projectondersteuning
Organisation
Stichting Armoedefonds
Standplaats
Rosmalen
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Wist je dat ruim 1 miljoen Nederlanders in armoede leeft? En dat in Nederland 1 op de 13 kinderen in armoede opgroeit? Er rust een taboe op armoede, maar tegelijkertijd zijn veel mensen met financiële problemen zijn afhankelijk van de hulp van lokale organisaties. Bij ons zijn er meer dan 1.100 lokale armoedeorganisaties bekend. Stichting Armoedefonds gelooft in mensen die elkaar helpen. Wij geven steun aan lokale organisaties met geld, in natura en door kennisdeling en opleidingen zodat zij hun onmisbare werk voor de mensen die in armoede leven blijvend kunnen voortzetten.

Stichting Armoedefonds is een onafhankelijke niet gesubsidieerde en kleine organisatie met een snelgroeiend takenpakket. Steeds meer lokale hulporganisaties weten Stichting Armoedefonds te vinden voor steun. Om het steeds grotere takenpakket goed te kunnen uitvoeren, zijn wij voor onze organisatie op zoek naar een “Medewerker Projectondersteuning”. 

Wat ga je doen

Als projectondersteuner help je mee om meer donateurs, vermogensfondsen en overheden aan ons te binden. Met de geworven gelden worden (activiteiten van) lokale hulporganisaties ondersteund en gestimuleerd. Daarnaast zal je directe ondersteuning bieden bij de uitvoering van en ondersteuning vragen voor de projecten van het Armoedefonds, denk hierbij aan de Schoolspullenactie, de winteractie voor ouderen in armoede en het project waarmee we vrouwen helpen die te maken hebben met menstruatie-armoede. Fondsenwerving zit in de haarvaten van de organisatie en (de ondersteuning hiervan) is een belangrijk onderdeel van je functie, zowel richting donateurs als vermogens-en bedrijfsfondsen. Hiervoor zijn ook passende opleidingen te volgen.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, die energie krijgt van het dagelijkse werk voor mensen in armoede. Je werkt doordacht mee om projecten tot een succes te maken, maar je vindt het ook geen probleem om je handen letterlijk uit de mouwen te steken. Je bent een aanpakker en voelt je verantwoordelijk voor het bereiken van doelstellingen en afgesproken resultaten. Andere kenmerken waarin jij jezelf herkent: communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk, creatief, representatief, flexibel, leergierig.

Wij vragen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in een passende studierichting;
  • Je kunt planmatig en zelfstandig werken, en functioneert goed in een klein team;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift.

Is Stichting Armoedefonds jouw werkgever?

Stichting Armoedefonds is opgericht in 2013. Naast het bestuur kent Stichting Armoedefonds twee medewerkers in loondienst. Word jij enthousiast van pionierswerk, op zoek gaan naar kansen aanpakken wat er op je pad komt? Wil jij in dit kleine team de uitdaging aangaan om armoede in Nederland zoveel mogelijk te verzachten? Laat het ons zien en stuur je motivatiebrief met cv toe.

Werken bij Stichting Armoedefonds:

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen bij goed functioneren;
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor het ontwikkelen van jezelf en de onderhanden projecten;
  • Een functie tussen de 32 en 40 uur per week, werkplek op kantoor Rosmalen;
  • Een salaris conform de gevraagde functie invulling.

Reageren?

Je kunt tot maandag 17 mei reageren op deze functie door je CV met motivatie te sturen aan Kim Kreté via kim@armoedefonds.nl. Een eerste kennismakingsgesprek vindt plaats op dinsdag 25 en/of woensdag 26 mei op het kantoor van Stichting Armoedefonds in Rosmalen. Een eventueel tweede gesprek zal zijn op vrijdag 28 mei. Mocht je verhinderd zijn op deze datum, geef dit bij je sollicitatie aan.

Voor meer informatie over Stichting Armoedefonds en deze functie, kun je contact opnemen met Kim Kreté via 073 - 7440181. www.armoedefonds.nl

Close