Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Medewerker Fondsenwerving

Medewerker Fondsenwerving

Geplaatst op
23-11-2022
Functie
Medewerker Fondsenwerving
Organisation
Timon
Standplaats
Zeist
Opleidingsniveau
MBO+/HBO
Uren
24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.415 - €3.451 (o.b.v. 36u)

Ben jij nauwkeurig, administratief sterk en wil jij bijdragen aan de fondsenwerving van Timon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werk doet ertoe!

Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief. Dat is waar je het voor doet. 

Als Medewerker Fondsenwerving zorg je ervoor dat elk contactmoment met onze donateurs tot in de puntjes wordt verzorgd. Zowel het persoonlijke contact met deze giftgevers maar ook de administratieve afwikkeling van de fondswervingsactiviteiten. Jouw focus ligt daarbij op onze doelgroepen: vermogensfondsen, corporate foundations en bedrijven. Je bent van nature nauwkeurig en een traject is van begin tot eind bij jou in goede handen. Foutjes in de administratie komen bij jou maar zelden voor. De telefoon oppakken om een donateur te bedanken voor een gift of even een mailtje tikken om wat extra informatie te versturen? Daar hoef je niet lang over na te denken, dat doe je gewoon! Je legt makkelijk contact met mensen en communiceert op een manier die passend is bij de verschillende doelgroepen.

In jouw functie werk je nauw samen met de collega’s van de Financiële administratie voor de verwerking en administratie van giften. Je vindt het prettig om te werken in een ondersteunende rol en bent daarin pro-actief en signaleert kansen. Met jouw betrokkenheid bij de giftgevers én het werk van Timon creëer je nieuwe mogelijkheden voor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen. Daarom doe je ertoe bij Timon. 

Dit ga je doen

 • Verzorgen van de administratieve ondersteuning bij fondsenwervende activiteiten zoals; leadwerving van nieuwe fondsen, versturen van projectaanvragen en verantwoordingen naar vermogensfondsen en bedrijven.
 • Nauwkeurig uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals; mutaties, giftenverwerking en dataverrijking in ons CRM systeem Salesforce;
 • Zelfstandig indienen van aanvragen bij vermogensfondsen voor individuele steun aan jongeren, in samenwerking met hulpverleners van Timon.
 • Opstellen van rapportages om fondsenwervende activiteiten op te starten, te monitoren en evalueren.
 • Prettig contact met onze donateurs (telefonisch / e-mail).

“Bij Timon werken mensen vanuit hun hart om samen met anderen het verschil te maken in het leven van kwetsbare gezinnen. En het is een organisatie waar je alle kans hebt om je talenten in te zetten. Daarom werk ik bij Timon.” – Aline, Senior Fondsenwerver

Dit vragen we van je

Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw warme persoonlijkheid, nauwkeurigheid en hands-on mentaliteit. Met jouw talent, voeg jij als Medewerker Fondsenwerving waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring op het gebied van fondsenwerving
 • Ervaring in het werken met vermogensfondsen is een pré
 • Kennis en ervaring met Salesforce is een pré
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

Dit bieden wij

Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega’s? Bij Timon kan het als Medewerker Fondsenwerving. Daarnaast is er bij Timon ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. En met jouw kennis en persoonlijkheid inspireer je andere collega’s. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris volgens de cao Jeugdzorg schaal 7 van €2415,26 tot €3451,77, afhankelijk van je kennis en ervaring 
 • Een jaarcontract. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband.
 • Enthousiaste en gedreven collega’s die zich samen met jou inzetten voor het zelfde doel
 • Ruimte voor trainingen om je verder te ontwikkelen als fondsenwerver
 • Flexibiliteit in werktijden en thuiswerken
 • 25 vakantiedagen.
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding.

Wij zijn Timon

Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 700 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend. 

Je werkt op de afdeling Marketing en Communicatie in het team Fondsenwerving en Relatiebeheer. Je werkt onder leiding van de manager Marketing en Communicatie en krijgt inhoudelijke begeleiding bij je werkzaamheden vanuit de Senior Fondsenwerver. Naast het team Fondsenwerving en Relatiebeheer van drie personen, bestaat de afdeling uit nog acht collega’s met elk hun eigen specialisme op het terrein van Marketing en Communicatie.

Jij @ Timon?

Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor Medewerker Fondsenwerving. Wees er snel bij want de vacature staat open tot en met vrijdag 9 december 2022. De sollicitatiegesprekken vinden onder voorbehoud plaats op dinsdag 13 en donderdag 15 december 2022.  Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Aline Soerdjpal (senior Fondsenwerver) via 06-11691182. Voor vragen over het proces kun je contact opnemen met recruiter Wietske Segers via werkenbij@timon.nl

Close