Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Medewerker Acties en Evenementen

Medewerker Acties en Evenementen

Geplaatst op
15-3-2023
Functie
Medewerker Acties en Evenementen
Organisation
Stichting CliniClowns Nederland
Standplaats
Amersfoort / Vanuit huis
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.772 - €3.393 (o.b.v. 36u)

Wil jij jouw creativiteit en organisatietalent graag omzetten in concrete acties? Dan is deze functie als Medewerker acties en evenementen bij ons in Amersfoort echt iets voor jou! 

CliniClowns is als goed doel volledig afhankelijk van de giften en steun van donateurs, actievoerders en deelnemers aan evenementen, zowel particulieren als organisaties.  Jij maakt onderdeel uit van het team dat zich bezighoudt met het vinden en binden van mensen die geraakt zijn door ons werk en graag iets terug willen doen. Van een sponsorloop op een school tot cause-related-marketingacties van bedrijven, jij bent hét aanspreekpunt voor particuliere en zakelijke actievoerders die geld ophalen voor CliniClowns.

Wat ga je doen?

Jij bent dagelijks in contact met mensen die hun steentje bij willen dragen door het organiseren van een actie of het aangaan van een zakelijke samenwerking. Je bent naar actievoerders toe het visitekaartje van CliniClowns en altijd bezig met faciliteren en organiseren. Zo denk je bijvoorbeeld proactief mee met bewoners die een buurtfeest met inzamelingsactie organiseren en ondersteun je organisaties met het opzetten van een salarisdonatieprogramma. 

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de initiatieven succesvol verlopen. Je zorgt ervoor dat actievoerders zich gewaardeerd voelen en begeleidt hen in alle on en offline mogelijkheden om zo het meest optimale resultaat te behalen. Je enthousiasmeert nieuwe en bestaande deelnemers voor acties en evenementen en voorziet hen van informatie. Je onderhoudt contact (telefonisch of per mail) met actievoerders en met vrijwilligers over hun inzet bij acties. Geen dag is voor jou hetzelfde en deze afwisseling maakt jouw werk leuk!

Wat bieden wij jou? 

Om te beginnen een bijzondere werkplek in ons CliniClowns Huis op de Wagenwerkplaats van de NS in Amersfoort, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. En verder krijg je:

  • een goed salaris tussen de €2.772 en €3.393 op basis van een voltijdaanstelling van 36 uur, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring; 
  • een overeenkomst voor één jaar met de intentie tot een langdurige samenwerking; 
  • een vergoeding voor telefoon, internet en reiskosten; 
  • een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Wie ben jij?

Je bent oplossingsgericht, behulpzaam en weet overzicht te creëren. Als spin in het web weet je wat er speelt en signaleer je mogelijke actiepunten. Ook ben je zelfredzaam, kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en wil je de resultaten keer op keer verbeteren. Verder krijgt je creativiteit alle ruimte, we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Om succesvol te zijn in deze rol beschik je ook over:

  • mbo-4 of hbo werk- en denkniveau;
  • zelforganiserend vermogen, jij ziet werk liggen;
  • empathisch vermogen, jij denkt mee;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • kennis van het Microsoft Office pakket.

Wie zijn wij?

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

Bij CliniClowns werken zo’n 100 professionele spelers die zich hebben gespecialiseerd in ‘Health Care Clowning’. De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, revalidatieklinieken, de psychiatrie, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Om onze missie mogelijk te maken, werken ongeveer 60 getalenteerde en gedreven collega’s op kantoor.

Wij zijn onderweg naar een zelforganiserende en platte organisatie (holacratisch) volgens een hiërarchie van doelen. We werken in cirkels die ieder een eigen doel hebben dat bijdraagt aan de kerndoelstellingen van CliniClowns. Je vervult je werk in rollen met een duidelijke verantwoordelijkheid en draagt zo bij aan het doel van de cirkel(s) waar je onderdeel van bent. Jouw talenten en expertise kun je op deze manier optimaal inzetten en ontwikkelen.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cliniclowns.nl.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk op zondag 2 april aanstaande naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk (HR adviseur). De eerste ronde van sollicitatiegesprekken zal gehouden worden op woensdag 12 april en de tweede ronde op donderdag 20 april. Tussen de twee gespreksrondes in vragen we je om een online assessment te doen. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jenny, zij is bereikbaar op 06 106 241 89.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close