Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Database Marketeer

Database Marketeer

Geplaatst op
19-9-2022
Functie
Database Marketeer
Organisation
Alzheimer Nederland
Standplaats
Amersfoort / Vanuit huis
Opleidingsniveau
HBO+
Uren
32-38 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.390 - €5.097 (o.b.v. 38u)

Ben jij de gedreven database marketeer die kansen ziet en deze in succes weet om te zetten? En wil je:

 • Veel ruimte krijgen: zowel om jezelf te blijven ontwikkelen als om impact te maken?
 • Een flexibele werkplek afwisselend thuis en op kantoor?
 • Werken bij één van de beste werkgevers van Nederland: Best Workplace 2022?

Kom dan bij ons werken en bouw mee aan een toekomst zonder dementie.

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met mensen met dementie, mantelzorgers, duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten werken wij aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied. Met 110 ambitieuze, bevlogen medewerkers en duizenden vrijwilligers verspreid over het land zorgen we er samen voor dat Alzheimer Nederland blijft groeien!

Het team

Je maakt deel uit van team Data Intelligence, een creatief en leergierig team met daarin 5 gedreven specialisten op het gebied van data management, data analyse en campagne-orkestratie. We dagen niet alleen elkaar, maar ook graag alle andere collega’s uit de hele organisatie uit. Samenwerken en onze expertises bundelen om het beste uit elkaar te halen en onze doelen te overtreffen.

Jouw rol

Als database marketeer zorg jij er mede voor om onze  gestelde ambitieuze doelen te behalen. Je streeft ernaar om onze proposities en campagnes als onderdeel van de klantreis continu te verbeteren voor onze betrokkenen zoals mensen met dementie, mantelzorgers, vrijwilligers en donateurs.

Verder ontwikkel en bouw je aan consistente klantreizen in ons customer data platform (CDP) Invenna waarbij je gebruik maakt van alle beschikbare data in ons 360 graden klantbeeld. Je adviseert collega’s over relevante doelgroepen en de inzet van modellen in de diverse kanalen. Daarnaast ben je ook bezig met het testen, evalueren én optimaliseren van de persoonlijke campagnes.

Dit alles maakt dat jij continu bezig bent met het verder ontwikkelen en optimaliseren van ons data platform en jouw inbreng en visie is daarin zeer welkom!

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wij zelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen (‘Great Place to Work 2022’)! En verder:

 • Een contract voor een jaar, voor 32 -38 uur, met uitzicht op een vast contract. 
 • Een goed salaris tussen de € 3.390,- en maximaal € 5.097,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.
 • Mogelijkheid tot flexibel werken.
 • 25 vakantiedagen, op basis van een 38-urige werkweek, met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen.
 • Een platte organisatie, met korte lijnen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een bruisende kantoorwerkplek, pal naast het NS-station in Amersfoort, afgewisseld met thuis werken (met goede voorzieningen).

Dus ben jij iemand die:

 • zowel uitvoerend als strategisch meer dan 3 jaar ervaren is op data gebied?
 • sterke coördinerende en analytische vaardigheden heeft?
 • beschikt over goede projectmanagement vaardigheden?
 • als teamspeler te boek staat?
 • nieuwsgierig aangelegd is?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Wil jij ook bijdragen aan een toekomst zonder dementie?

Stuur dan een mailtje met je CV + motivatie(brief) naar Wietske Boesveld (HR-adviseur) vóór 10 oktober via vacatures@alzheimer-nederland.nl waarin je aangeeft dat je interesse hebt en:

 • Waarom jij graag bij ons wilt werken.
 • Een link naar je profiel op LinkedIn met je toestemming dat we daar alvast op gaan kijken om een eerste indruk van je te krijgen.

We schakelen snel én vinden het belangrijk dat we allebei de juiste afweging maken. Daarom houden wij twee gesprekrondes, zodat je met meerdere collega’s en leidinggevenden kennis kunt maken. Natuurlijk hopen we je aan het einde van gesprekken bij ons te kunnen verwelkomen.

Toch nog eerst even wat meer informatie? Bel of mail dan Wessel Gal, teamleider Data Intelligence. Je kunt hem bereiken via w.gal@alzheimer-nederland.nl  of 06 42 38 19 17.

Close