Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Communicatie Adviseur (PR/PA)

Communicatie Adviseur (PR/PA)

Geplaatst op
15-5-2024
Functie
Communicatie Adviseur (PR/PA)
Organisation
Start Foundation
Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie

Ben jij een ervaren communicatieadviseur die wil knallen voor een eerlijker arbeidsmarkt? Met ruime ervaring op het gebied van pr/pa? Dan zoeken 1,2 miljoen Nederlanders jou!  

Wij, Start Foundation, versnellers van een eerlijke arbeidsmarkt, zijn op zoek naar een doortastend communicatiemens die ons verhaal vertelt op de plekken waar we het systeem kunnen veranderen. Je kan ervoor kiezen om de algemene tekst door te lezen van de functie OF je belt met Jitze die je meer kan vertellen over de inhoud van de functie. 

Goed om te weten dat we iemand zoeken die snel schakelt en zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving tussen bevlogen professionals. We zijn actief in het hele land, houden kantoor op Strijp-S in Eindhoven en werken zoveel mogelijk hybride. Idealiter zoeken we iemand voor 32 uur, maar meer of minder is bespreekbaar.  

Wat ga je doen?  

We zijn een daadkrachtig en resultaatgericht team. Je schakelt dagelijks tussen strategie, tactiek en executie. Je ondersteunt onze projecten, maar bent vooral bezig de ervaringen uit die projecten te vertalen naar een verandering in wet- en regelgeving en in houding en gedrag van werkgevers. Dat doe je door een slimme mix van het inzetten van (social-)media en het bewerken van publieke en private beleidsmakers en beslissers.

Je hebt een centrale rol in het communicatieteam en werkt nauw samen met de impact manager en directie. Om echt een bijdrage te leveren, ben je goed in:  

  • Vertalen van de strategie en het communicatieplan naar een dagelijkse aanpak voor pr/pa;
  • Positioneren van onze doelgroep in het snel veranderende debat; 
  • Schrijven, van position paper tot persbericht (NL/EN); 
  • Ontwikkelen van geïntegreerde campagnes samen met je collega’s; 
  • Onderhouden van goede relaties met de media en ondersteunen van de lobby richting beleidsmakers, politieke partijen en maatschappelijke organisaties.  

 Wie ben jij?  

Jij bent een ondernemende, zelfstandige, daadkrachtige teamplayer die gewend is op basis van maatschappelijke trends een probleemanalyse te vertalen naar heldere oplossingen. Omgevingsbewust, nieuwsgierig en je hebt net als wij een gezonde dosis lef. 

Wie zijn wij?  

Start Foundation steunt baanbrekende initiatieven zodat werk toegankelijk wordt voor iedereen. Dat doen we al meer dan 25 jaar met geld, kennis en ons netwerk. Gedreven en gedurfd. Samen met alle versnellers van de eerlijke arbeidsmarkt. Maar dit kan je ook allemaal vinden op onze website

Je stapt in op een mooie ontwikkeling: metonze communicatiestrategie eneen aansprekend, nieuw verhaal, een bijpassende jas zetten we in op nog meer impact!

Herken jij jezelf hierin?  

Schroom dan niet en laat ons weten waarom jij binnenkort bij Start Foundation komt werken! Een creatieve CV of een leuke portfolio zien wij graag. Een uitgebreide motivatie hoeft niet, we gaan liever met je in gesprek. Stuur je cv naar: s.cremers@startfoundation.nl 

Reageren graag voor 21 mei 2024. 

Close