Weekend ‘Effectiviteit als Fondsenwerver’

Datum evenement: 
15 juni, 2017 - 09:00 tot 17 juni, 2017 - 16:00
Locatie: 
Hotel van de Valk in Vught in Noord Brabant

Fondsenwerven is een heerlijk vak maar geen gemakkelijke klus. Het vereist doorzettingsvermogen, een hoop emotionele intelligentie en een goed, doorwinterd begrip van alle mogelijke fondsenwerf technieken. Maar om echt succes te hebben, is het belangrijk om met focus en aandacht je vak uit te oefenen. In deze twee dagen leren en delen we overlevings technieken als fondsenwerver om uiteindelijk met meer succes, plezier en focus je vak uit te kunnen oefenen. Wendy Guest, een gerenomeerde trainer uit Engeland met jarenlange ervaring in de Non Profit sector zal met ons werken aan Mindfulness, Effectifiteit en Teambuilding. Daarnaast zal Jolan van Herwaarden, fondsenwerver en internationaal trainer tips en truuks delen die ervoor zorgen dat je meer geld op gaat halen, meer plezier in je werk krijgt en beter gemotiveerd naar je vak kijkt. Kortom; je bespaard tijd en geld en je werk wordt stukker leuker!

Trainers: Wendy Guest en Jolan van Herwaarden

Locatie: Hotel van de Valk in Vught in Noord Brabant. Dit hotel met een Green Key certificaat zorgt voor een comfortabel en inspirerend verblijf. Station 'sHertogenbosch is dichtbij en er is vrij parkeren. We verblijven er van donderdag avond to zaterdag namiddag.

Kosten: € 650 bij meer dan 10 mensen ( bij minder dan 10 deelnemers € 700 en bij minder dan 5 mensen gaat het weekend niet door.)

De volgende werk ateliers zijn op 8 en 9 september, 10 en 11 november en 8 en 9 december.
Voor meer informatie; www.jolan.online

Geef uw commentaar

Leveranciers