Fotocredit: Mindwize

Fundraising Inspiration Clinic

Datum evenement: 
18 mei, 2017 - 13:00 tot 17:00
Locatie: 
Mindwize, Planetenweg 99, 2132HL Hoofddorp

Exclusief voor medewerkers van ngo's

Hoe zet je mensen aan tot actie in veranderende tijden?
Kom op 18 mei naar Hoofddorp en laat je inspireren door een internationale topspreker en een succesproject uit eigen land. Je past alle tips gemakkelijk toe in je dagelijkse werk en overtuigt zo meer donateurs van je goede doel.

Naast inspiratie is er ook ruimte voorzien om te netwerken met je vakgenoten tijdens een hapje en een drankje.

Deelname aan de Fundraising Inspiration Day is 295 euro waard. Maar gratis voor jou, dankzij Mindwize en Let'sgroo. Schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt.

No-showfee: je annuleert je inschrijving gratis tot 12 mei. Daarna betaal je een no-showfee van 50 euro. 

Sprekers Mindwize Fundraising Inspiration Day

Je donateurs zijn in beweging, ben jij dat ook?

Building and activating digital communities, door Cody Damon
Cody Damon (VS) is oprichter en COO van mediacause.org, adviesbureau gespecialiseerd in digitale transities. (graag Vlaams toevoegen:  Zij zeggen zelf:– Mediacause exisits to accelorate the growth and impact of organizations and indiviuals doing good around the world). Hij hielp vele organisaties met hun digitale transformatie. Speciaal voor Mindwize reist Cody naar België om zijn nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden met jou te delen.

Bij organisaties  blijft communicatie nog eenrichtingsverkeer. Maar sinds de opkomst van de digitale platforms staat of valt jouw succes met interactie. Cody Damon geeft je een unieke inkijk in de campagnes van Amerikaanse non-profitorganisaties. En laat zien dat je meer fondsen werft door te luisteren naar je donateurs, onlineberichten te monitoren en te reageren op vragen of bedenkingen. Zo bouw je een hechtere band op met je publiek en zijn je fans bereid om voor jouw organisatie in actie te komen.

Fondsenwerving via crowd engagement, door Maxime Bouckaert

Maxime Bouckaert (BE) is medeoprichter van Koalect, de Belgische start-up voor fondsenwervingstools. Een actie op poten zetten was met hun allernieuwste tools nog nooit zo gemakkelijk.

Eind 2016 was Vlaanderen helemaal in de ban van de rode neus. Klein en groot bakten pannenkoeken, verkochten zelfgemaakte kunstwerkjes en hielden restaurantdagen. Goed voor 2.510 acties en een absoluut recordbedrag van 4 miljoen euro om Vlaamse jongeren met psychische problemen beter op te vangen. De Rode Neuzen Dag was een ongekend succes, niet eerder gezien in Vlaanderen!! Vandaag hoor je exclusief alle ins en outs

Hoe krijg je de massa warm voor jouw goede doel? Maxime Bouckaert vertelt je de succesverhalen. Hij geeft je een blik achter de schermen van grootse campagnes zoals de Rode Neuzen dag, Expeditie Natuurpunt, en de crowd engagement-technieken van de VRT

Receptie en netwerkmoment

Inschrijven: www.mindwize.be
Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie: Mindwize, Planetenweg 99, 2132HL Hoofddorp

Tags: 

Geef uw commentaar

Leveranciers