Fotocredit: Change the Game Academy / Wilde Ganzen

Change the Game Academy

Datum evenement: 
22 juni, 2017 - 09:00 tot 17:00
Locatie: 
Utrecht

Jij en je partnerorganisatie zijn enthousiast over jullie project; jullie zien de resultaten en de impact op de levens van mensen en hun gemeenschap. Het is belangrijk dat jullie project duurzaam kan voortbestaan en jullie zijn daarvoor samen verantwoordelijk. Door fondsenwerving kunnen jullie mensen en organisaties aanspreken en mobiliseren voor steun in de vorm van geld, diensten, goederen, kennis en tijd.

Fondsenwerving kan overal ter wereld, ook in lage- en middeninkomenslanden. Daar waar de sociale nood hoog is en de middelen schaars zijn, gebeurt dit vaak met grote vindingrijkheid. Wilde Ganzen is de Change the Game Academy gestart om organisaties in ontwikkelingslanden te ondersteunen bij lokale fondsenwerving en ‘lobby en advocacy’. In 2017 worden vanuit de Change the Game Academy o.a. in Kenia en India, maar ook in andere landen lokale organisaties getraind. Jouw projectpartner kan aan deze hoogwaardige trainingen mee doen en daarbij in 2017 gebruikmaken van een forse introductiekorting. 

Vorig jaar hebben de eerste workshops voor Nederlandse ‘çhangemakers’ over de Change the Game Academy plaatsgevonden, de deelnemers waren erg positief:

“De workshop gaf mij inzicht in de aanzienlijke mogelijkheden voor lokale fondsenwerving en inspireerde mij om aan de slag te gaan met mijn projectpartner. Daarbij ga ik zeker gebruik maken van de concrete handvatten die mij tijdens de workshop aangeboden werden. Ook was het erg leuk en leerzaam om in gesprek te zijn met gelijkgestemden.”

Wilde Ganzen nodigt je uit om tijdens de ééndaagse workshop op een interactieve manier kennis te maken met Change the Game Academy.

Meer informatie over de Change the Game Academy kan je vinden op: www.changethegameacademy.org.

Kosten en aanmelding
De workshop Change the Game Academy wordt gegeven op een centrale locatie in Utrecht en begint om 9.00 en eindigt om 17.00 uur.
De bijdrage aan de kosten voor de workshop is € 35 per persoon.
Meld je aan bij servicedesk@wildeganzen.nl.
Uiterste inschrijfdatum voor de workshop is 11 mei 2017.

Tags: 

Geef uw commentaar

Leveranciers