Congres Podia Festivals Evenementen (CPFE)

CPFE.png16 september 2024

Datum

16 september

Locatie

TivoliVredenburg Utrecht

Inhoud

De Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteren in samenwerking met TivoliVredenburg, Ticketmaster en vele anderen weer een overvolle inspirerende dag in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory te Utrecht. Kom ook en beleef het live!

Voor wie is CPFE 2024?

Het CPFE 2024 verwelkomt iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. De ruim 1.100 deelnemers zijn bijvoorbeeld directies, programmeurs en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers én studenten met ambities voor werk in de live- (pop)muziek- en evenementensector.

"Het Congres Podia Festivals Evenementen laat zien dat de live muziek- en evenementenbranche verder gaat dan bovenop de samenleving te zitten, zij helpen de samenleving ook máken." (TivoliVredenburg)

Waarom deelnemen aan CPFE 2024?

Tijdens CPFE doe je inspiratie op, ontmoet je collega's, muziekprofessionals en beleidsmakers, en ga je met ze in discussie. Je wordt geïnformeerd over trends en ontwikkelingen tijdens de vele sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector. Het hebben van goede gesprekken; het delen van nuttige informatie; het -inspireren en ontmoeten van collega's, vak- en lotgenoten is elk jaar weer mogelijk dankzij de enthousiaste betrokkenheid van de deelnemers. Met elkaar zijn jullie de conferentie. Het is een dag die je als professional in de live- (pop)muziek- en evenementenwereld niet mag missen.

"Publiek ontvangen we samen, of je nu een organisator, een fonds of een gemeente bent. We werken samen aan een toekomst­bestendige sector. Het CPFE heeft daar een informerende en inspirerende rol in."

Bekijk hier het programma van vorig jaar om je een idee te vormen.

Registreer nu!

« Terug

Close