SDG Action Day 2024

SDG Nederland.png25 september 2024

Datum

25 september 2024, 12.30 - 18.30

Locatie

Koninklijke Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Inhoud

De SDG Action Week (19 t/m 25 september 2024) is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Een week lang vinden er in heel het land diverse activiteiten rondom de SDG’s plaats. De Action Week wordt afgesloten met het hoofdevent SDG Action Day, waar inspiratie en actie samenkomen tot het gezamenlijke doel: de wereld een stukje mooier maken.

Mis het niet en blok donderdag 19 t/m woensdag 25 september 2024 vast in je agenda!

Verandering brengen we teweeg door samenwerking en leiderschap. Maar wat houden die begrippen in? Wat is leiderschap voor jou? Hoe werk je echt goed samen? Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Lead the way. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland - van 19 t/m 25 september - komen wij met z'n allen in actie om de wereld mooier te maken. En daar hebben we leiderschap voor nodig. Iedereen kan (persoonlijk) leiderschap inzetten om verandering teweeg te brengen.

Laat je inspireren en neem je ervaringen mee naar jouw eigen omgeving of organisatie. Kom ook in actie tijdens de SDG Action Week en het hoofdevent de SDG Action Day. Reserveer hier je tickets voor de SDG Action Day op woensdag 25 september in De Jaarbeurs in Utrecht.

Richttijden

  • Entree/registratie: 12:00 uur
  • Aanvang programma: 12:45 uur
  • Afsluiting programma/netwerkborrel: 17:00 uur
  • Einde event: 18:30 uur

Binnenkort volgt meer informatie over het event, programma en sprekers.

Dit is een betaald evenement, waarvoor registratie verplicht is. Om toegang tot dit event voor een zo breed mogelijk publiek mogelijk te maken verzoeken wij hen die moeite hebben met het voldoen van de ticketprijs dit kenbaar te maken via info@sdgactionday.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om ons event voor u mogelijk te maken (SDG10)

Bij annulering van uw ticket binnen 30 dagen voor de dag van het event zijn wij genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen. Lunch je mee voorafgaand aan het event? Gezellig. Bij annulering of no show van tickets incl. lunch worden altijd 100% annuleringskosten berekend. De servicekosten worden in geen enkel geval gerestitueerd.

« Terug

Close