GivingTuesday 2023

GivingTuesday NL 540-540.png28 november 2023

Datum

28 november 2023

Inhoud

Maak deel uit van de wereldwijde vrijgevigheidsbeweging GivingTuesday en vier goed doen in welke vorm dan ook het hele jaar door en specifiek tijdens GivingTuesday. Iedereen heeft iets te geven en elke daad van vrijgevigheid telt.

Het idee is simpel: of het nu gaat om iemand aan het lachen te maken, een buur of een vreemde te helpen, opkomen voor een probleem of mensen waar we om geven, of iets van wat wijzelf hebben geven aan degenen die onze hulp nodig hebben, elke daad van vrijgevigheid telt en iedereen heeft iets te geven.

28 november 2023 is het GivingTuesday. Samen meer goed doen. Wat doe jij voor een ander?

Deelnemen aan #GivingTuesday helpt om jouw actie tot een succes te maken. #GivingTuesday is een gratis en open beweging die positief licht schijnt op het belang van geven. Wij moedigen iedereen aan om mee te doen. Hoe groot of klein de actie ook is en of je nu met een kleine groep bent of werkzaam bent voor een grotere organisatie. #GivingTuesday helpt jouw actie met het gratis beschikbaar stellen van een toolkit, stappenplan, logo’s, publiciteit, social media uitingen, etc.

« Terug

Close