10e Partos Innovation Festival

logo-partos-groot_0.png13 oktober 2023

Datum

13 oktober 2023, 13:30 - 17:30

Locatie

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam & Online

Inhoud

Ben je klaar om deel uit te maken van een bruisend festival waar innovatie in ontwikkelingssamenwerking in de schijnwerpers staat? Het Partos Innovation Festival bestaat 10 jaar en deze speciale jubileumeditie op 13 oktober belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Verwacht een middag vol innovatie en netwerken in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam!

Innovatie ontmoet impact!

Het Partos Innovation Festival brengt al jaren creatieve en vooruitstrevende changemakers samen om innovaties binnen ontwikkelingssamenwerking te verkennen als drijvende kracht voor sociale verandering. En nu, op de 10e editie van het festival, zijn we klaar om het naar een hoger niveau te tillen! We brengen academische instellingen, maatschappelijke organisaties, de particuliere sector, multilaterale organisaties, overheid en vertegenwoordigers van bewegingen samen om na te denken over het afgelopen decennium van innovatie en te onderzoeken hoe de toekomst van ontwikkeling kan worden vormgegeven om een meer inclusieve, rechtvaardige en duurzame wereld te creëren.

Verhalen over innovatie en verandering

Verhalen hebben de kracht om harten, geesten en de wereld te veranderen. Eén enkel verhaal kan ons inspireren en hoopvol stemmen. Maar als we veel verhalen over verandering horen, versterkt dat het idee dat verandering mogelijk is en dat onze collectieve inspanningen binnen de ontwikkelingssamenwerking echt een verschil maken. Daarom zijn we op een missie om veranderingsverhalen van jullie innovaties te verzamelen. Als je Partos-lid bent, stuur dan jouw story of change. Wij verzamelen het in een mooi (online) magazine en lanceren het op het festival.

Ben je een partnerorganisatie of een van de genomineerden van eerdere Festival Awards en heb je interesse om jouw verhaal van vernieuwing te delen? Laat het weten door ons te mailen (festival@partos.nl). Wij zullen ervoor zorgen dat jouw verhaal podium krijgt op het festival.

Contact us through the email: festival@partos.nl or reach out to Alexander Medik if you have a question: alexander@partos.nl

Aanmelden via de site van Partos

« Terug

Close