Kennisfestival

Kennisfestival.png08 november 2023

Datum

8 november 2023, 13:00 - 17:00

Locatie

Bibliotheek Utrecht Neude, Neude 11, Utrecht

Inhoud

Het Kennisfestival is een uniek evenement waar goede doelen, professionals en experts uit de goededoelensector samenkomen om kennis en inspiratie te delen.

Of je nu werkzaam bent bij een klein of een groot goed doel of ergens daartussenin, het Kennisfestival is gratis toegankelijk en exclusief voor al onze leden en aangesloten branchegenoten. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of juist aan het begin van je carrière staat, er is altijd iets te leren en te ontdekken.

Het is de perfecte gelegenheid om je kennis en vaardigheden te vergroten, nieuwe ideeën op te doen en samen te werken aan een betere toekomst. Ben jij op zoek naar praktische kennis die jou verder kan helpen in je werk? Dan is het zeker de moeite waard dit evenement bij te wonen! Noteer alvast woensdag 8 november in je agenda.

Het programma wordt geopend door niemand minder dan Marc van Eck, een gerenommeerd spreker en autoriteit op het gebied van merkpositionering en communicatie. Daarnaast is er een zorgvuldig samengesteld programma van workshops en presentaties van sprekers die hun expertise delen op uiteenlopende onderwerpen die relevant zijn goede doelen.

De inschrijving start ná de zomervakantie.

« Terug

Close