Presentatie Cultuurmonitor 2021

Boekmanstichting mini.png14 december 2021

Datum

Dinsdag 14 december 2021, 15:00 - 16:30

Inhoud

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de cultuursector van het afgelopen jaar? Welke opmerkelijke trends spelen een rol, nu en in de toekomst?

Na de piloteditie van 2020 presenteert de Boekmanstichting op 14 december a.s. via een livestream vanuit Tivoli Vredenburg de Cultuurmonitor 2021.

Na een korte presentatie van de nieuwe website en de belangrijkste data en trends uit de monitor gaan we onder leiding van moderator Fadoua Alaoui in gesprek met diverse  vertegenwoordigers van culturele organisaties over de actuele ontwikkelingen in de sector.

In de eerste panel staan we stil bij de vraag: ‘Welke verliezen, verschuivingen en kansen constateert de cultuursector door de coronacrisis?’ In het tweede gesprek richten we onze blik op de toekomst: ‘Welke rol kan cultuur spelen in de grote maatschappelijke uitdagingen van onze tijd?’

Een middag onder leiding van Fadoua Alaoui, met o.a: Derk de Geus (Voorzitter Dutch Games Association), Janice Deul (Fashion/Culture Activist en columnist), Sjoerd Feitsma (Directeur Platform ACCT), Viktorien van Hulst (Directeur Fonds Podiumkunsten).

Emma Lesuis geeft een afsluitende column.

Meer details over het programma volgen.

Wil je deze middag niet missen? Meld je aan voor de livestream!

« Terug

Close